elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Diego premiat en la gala de l’esport provincial

Diego premiat en la gala de l’esport provincial
  • L'Associació de la Premsa Esportiva provincial concedeix esment especial al pilotari d’Onda

El jugador del Club Pilotari Onda rep un nou reconeixement, aquesta vegada per part de l'Associació de la Premsa Esportiva de Castelló, per la recent consecució del Campionat d'Europa de Pilota i per haver sigut reconegut com el millor jugador de l'Europeu.

Aquesta distinció té una especial significació, ja que és la premsa provincial la que ha reconegut els mèrits del pilotari d'Onda.

En aquesta Gala es premia als jugadors que cada Federació reconeix anualment com els millors o els més destacats durant la temporada; però també es concedeixen una sèrie de distincions i esments especials, que decideixen de comú acord els membres de l'Associació de la Premsa Esportiva Provincial, a aquells esportistes, clubs, empreses, institucions, etc., que han destacat excepcionalment en competicions europees, mundials, olimpíades, o que per la seua trajectòria han contribuït al desenvolupament de l'esport provincial d'una manera exemplar.

Finalment ens acaben d'informar que dimecres que ve 15 de desembre hi haurà un recepció oficial en el Palau de la Generalitat, en la qual el President de la Generalitat Valenciana rebrà a tots els membres de la selecció campiona d'Europa.

MÉS FOTOS
Diego premiat en la gala de l’esport provincial - (foto 2)
Diego premiat en la gala de l’esport provincial - (foto 3)
Diego premiat en la gala de l’esport provincial - (foto 4)
Diego premiat en la gala de l’esport provincial - (foto 5)
Pujar