elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els contagis per coronavirus segueixen a la baixa a Onda

Els contagis per coronavirus segueixen a la baixa a Onda
  • L'alcaldessa ha destacat que el "comportament" ciutadà ha millorat les dades

Després d'algunes setmanes amb restriccions específiques a Onda, decretades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, a les quals s'han sumat les adoptades pels governs autonòmics i nacional per a tractar de frenar la segona ona del covid, en aquesta localitat castellonenca els contagis per coronavirus van a la baixa.

Segons ha informat la conselleria que dirigeix Ana Barceló, a Onda hi ha actius 54 casos de covid, vuit menys respecte de l'última actualització. La incidència és ara de 217 casos per cada cent mil habitants.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha assenyalat que "Onda ha demostrat responsabilitat durant aquestes setmanes difícils" i "hem confiat en el comportament dels veïns i les xifres han millorat". Per això, la màxima representant de la localitat ha agraït als veïns "aquest esforç i exemple de resiliència i superació".

No obstant això, Ballester ha demanat a la ciutadania d'Onda que no es relaxe "perquè el camí serà llarg i encara estem lluny de controlar la pandèmia". Per això, "encara que siga difícil de llevar, és hora de fer un altre esforç per a poder fer prompte les abraçades i besos que no podem donar avui".

Pujar