elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El concert ‘Música Índia’ acosta a Onda el ritme hindú

El concert ‘Música Índia’ acosta a Onda el ritme hindú
  MÉS FOTOS
  El concert ‘Música Índia’ acosta a Onda el ritme hindú - (foto 2)

  Onda albergarà aquest dissabte 11 de maig un concert de música hindú organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Onda, gestionada pel tinent d'alcalde Lluís Pastor, i amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i l'Institut Valencià de Cultura. L'espectacle està dirigit a tota mena de públics i se celebra a la sala La Cassola de la Casa de la Cultura, a les 19.30 hores, amb entrada gratuïta, per a tot aquell que vulga gaudir d'una vesprada de música.   

  El concert rep el nom de Raga Tala Danse i ens convida a endinsar-nos en el món de la música indostànica per mitjà de l'exploració i la improvisació de la forma musical Raga i un dels tipus de dansa més típic del subcontinent asiàtic, el Bharatanatyan. L'espectacle compta amb músics professionals hindús i una ballarina experta en aquest tipus de música. Un dels integrants és l’onder Joan Fonfria, que viatja habitualment a l'Índia per a millorar la seua formació musical i ha realitzat diversos concerts al país.

  Lluís Pastor ha animat a “tota la ciutadania, ja siga d'Onda o ciutats de voltants, a gaudir d'una vesprada diferent amb música d'un altre continent, que no podem gaudir habitualment i que aquest dissabte escoltarem en directe de la mà de professionals hindús de forma gratuïta per a tota mena de públics”.

  Pujar