elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cerdà (PSPV-PSOE) lamenta que l’equip de govern del PP en Onda no rebaixe la taxa del fem als negocis afectats per la pandèmia

Cerdà (PSPV-PSOE) lamenta que l’equip de govern del PP en Onda no rebaixe la taxa del fem als negocis afectats per la pandèmia
  • La regidora socialista critica “l’actitud prepotent de l’alcaldessa i la poca sensibilitat que demostra al no ajudar als comerços del municipi”

La regidora del PSPV–PSOE d’Onda, Silvia Cerdà, lamenta que l’equip de govern d’Onda del Partit Popular no rebaixe la taxa del fem als negocis afectats per la pandèmia. La socialista critica “l’actitud prepotent de l’alcaldessa del PP, Carmina Ballester ja que, fets com estos, demostren la poca sensibilitat que té al no ajudar als comerços del municipi”. 

Des del Grup Municipal Socialista van demanar en març que es rebaixés al màxim la taxa de recollida, tractament i eliminació de residus sòlids urbans a aquells locals que s’han vist afectats per la pandèmia a una quantitat simbòlica d’1 euro. “Tot i que en aquell moment el PP va assegurar que prenien nota de la nostra proposta, s’acaba de publicar el bàndol del pagament del segon rebut de la taxa del fem i han fet cas omís”, lamenta. 

El regidor d’Hisenda al·lega que es perd una font d’ingressos si es fa esta reducció, però, en canvi, “no escatimen en altres despeses per a fer-se autobombo”, denuncia la regidora socialista. En moments com este es veu la poca sensibilitat del PP, que no rebaixa els impostos que estan en la seua mà, afig. 

A més a més, critica Silvia Cerdà, “acaben de començar unes obres a la Font de Dins que sap que perjudicaran els negocis de la zona, ja que estem en plena temporada estival”. “Els nostres comerços necessiten l’ajuda de les institucions per a sobreviure a la pandèmia. Davant la inacció de l’actual equip de govern del PP, el PSPV–PSOE d’Onda lluita pels interessos dels veïns i les veïnes del municipi”, conclou la regidora.

Pujar