elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cerdà (PSPV-PSOE) demana a l’equip de govern del PP que recolze econòmicament els llauradors d’Onda afectats pel cotonet

Cerdà (PSPV-PSOE) demana a l’equip de govern del PP que recolze econòmicament els llauradors d’Onda afectats pel cotonet
  • La regidora socialista defensa que “d’igual manera que s’ha fet amb els perjudicats per la Covid-19, el sector de la taronja també necessita ajuda de l’ajuntament”

La regidora del PSPV–PSOE d’Onda, Silvia Cerdà, demana a l’equip de govern del PP que recolze econòmicament els llauradors del municipi que han vist les seues finques afectades per la plaga del cotonet de Sud-àfrica amb una línia d’ajudes. La regidora socialista defensa que “d’igual manera que s’ha fet amb els perjudicats per la Covid-19, el sector de la taronja també necessita ajuda de l’ajuntament”.

En el plenari del mes de juliol tots els grups municipals van aprovar una declaració institucional recolzant el sector de la taronja davant el greu problema que suposa la plaga de cotonet, explica Cerdà. És per això que “des del PSPV–PSOE d’Onda demanem a l’alcaldessa del PP, Carmina Ballester, que cree una partida en el pressupost i la dote de fons per ajudar a les persones que han perdut les collites, com també per a finançar la compra de fauna útil, com el cryptolaemus, depredador natural del cotonet”, desgrana la regidora socialista. 

Tot i ser conscients que la situació és diferent, des del Grup Municipal Socialista exigeixen ajudes al sector de la taronja com també s’està fent amb altres sectors que han vist disminuït els seus ingressos a causa de la Covid-19. “L’ajuntament ha de governar i treballar per a tots els veïns i veïnes del poble per igual, els llauradors amb finques de cítrics necessiten ajuda i no pararem fins a aconseguir-ho”, conclou la regidora Silvia Cerdà. 

Pujar