elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cerdà: “L’impuls de la Generalitat a les PIMES industrials d’Onda ha beneficiat més de 850 treballadors i treballadores”

Cerdà: “L’impuls de la Generalitat a les PIMES industrials d’Onda ha beneficiat més de 850 treballadors i treballadores”
  • La portaveu socialista explica que aquest impuls suposarà una inversió total de 5,5 milions d’euros en la localitat

Més de 850 treballadors i treballadores de 13 xicotetes i mitjanes empreses d'Onda s'han vist beneficiades a través de les ajudes del Pla Estratègic de la Indústria Valenciana de la Generalitat, amb una inversió directa total d'1,2 milions d'euros. Així ho ha assenyalat la portaveu del PSPV en l'ajuntament d'Onda i directora general d'Indústria, Silvia Cerdà, qui ha destacat que aquestes ajudes estan repercutint en la millora de la competitivitat i la sostenibilitat de les PIMES de la localitat.

A més, Cerdà ha reivindicat la col·laboració publicoprivada en el sector industrial municipal, que suposarà una inversió total de 5,5 milions d'euros en les PIMES a través de l'impuls de la Generalitat. "És el govern socialista de Ximo Puig qui ha apostat més decididament per Onda i les seues empreses, donant una resposta de progrés davant les dificultats", ha afirmat.

Segons ha explicat la portaveu, bona part de les ajudes van destinades al sector ceràmic, “un puntal de l'economia ondera". "L'objectiu final és apostar per les empreses locals, recolzant projectes que aporten eficiència en el treball i reforcen el paper d'Onda com un dels referents industrials de la Comunitat Valenciana".

Aquestes PIMES industrials resultaran beneficiàries d'unes ajudes directes que subvencionen a fons perdut el 35% dels costos admesos, relatius a inversions en actius materials com a maquinària i millora d'equipaments, així com en actius immaterials, com a adquisició de patents, llicències, desenvolupaments industrials o coneixements inventariables, entre altres aspectes.

Pujar