elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ELECCIONS 2023

Carmina Ballester (PP): “Sánchez i Puig demostren falta de sensibilitat absoluta amb la ceràmica”

Carmina Ballester (PP): “Sánchez i Puig demostren falta de sensibilitat absoluta amb la ceràmica”
  • La candidata a l'alcaldia assegura que el seu projecte és el que “més prosperitat ha portat a Onda en els últims trenta anys”

Carmina Ballester (51 anys) encapçala, de nou, la candidatura del Partit Popular per a revalidar l'alcaldia d'Onda. Advocada, aquesta ondense sent absoluta passió per la seua ciutat a la qual ha dedicat els últims quatre anys.

‘Il·lusió’ és l'adjectiu que millor defineix a Carmina Ballester i el seu equip. De fet en 2019 el seu lema de campanya va ser ‘Il·lusió per Onda’ i en 2023 han optat per ‘Més il·lusió per Onda’, una sensació que considera es palpa al carrer.

Lemes de campanya: ‘Il·lusió per Onda' en 2019 i ara ‘Més il·lusió per Onda’ per a 2023. Es palpa al carrer aqueixa sensació?

Sí, per descomptat. Existeix una immensa il·lusió per continuar amb el projecte que més prosperitat ha portat a Onda en els últims trenta anys. Els ondenses no volen tornar a la paràlisi que han suposat els governs socialistes.

A través de les cançons de la meua vida comparteixes amb la gent la teua playlist en Spotify. Si hagueres de triar una cançó que definira la legislatura que està a punt de finalitzar, quin seria?

No crec que existisca una cançó que puga definir una legislatura tan complicada i amb una terrible pandèmia que ha matat a tants éssers humans.

I una cançó que li està servint d'inspiració per a revalidar l'alcaldia per quatre anys més?

Qualsevol de la Playlist de campanya, són totes molt inspiradores. 

De quin projecte realitzat en aquesta legislatura se sent més orgullosa?

De tots, encara que sens dubte Campaneta i Capamantos són els més vistosos i amb major acceptació pels veïns.

Com ha millorat Onda en aquests quatre anys?

Perquè obrint possibilitats per a tots els veïns, diversificant les seues fonts de riquesa i ocupació i embellint amb ceràmica cada racó del municipi.

L'hem vista agafar la seua pròpia cadira per a asseure's en una plaça d'Onda per a recollir propostes, en un clar missatge de proximitat. Què li demanen els veïns d'Onda?

Inversions que milloren la seua qualitat de vida i ser escoltats.

L'arribada de Amazon ha suposat un reclam per a l'arribada d'inversions a Onda? Les podria quantificar?

En aquests moments s'han concedit llicències per més de 100 milions d'euros d'inversió.

En aquests quatre anys, ha aconseguit posicionar Onda com un dels pols empresarials de la Comunitat Valenciana. Quins plans de futur té per al seu municipi i per a generar ocupació entre els ondenses?

Seguir en aqueixa línia i treballar per l'arribada de moltes més empreses.

Amb la crisi del gas i davant la no arribada de les ajudes del Govern d'Espanya, en quina situació es troba la indústria ceràmica d'Onda?

A l'espera d'aqueixes ajudes promeses i que no arriben. Sanchez i Puig demostren una falta de sensibilitat absoluta amb la nostra locomotora econòmica.

De no arribar en pocs mesos, com pot repercutir al conjunt de la ciutat?

Posant en perill milers de llocs de treball i el futur de la nostra Província.

La major part del seu equip actual en el govern repeteix en la candidatura, què ha valorat a l'hora de confeccionar la llista?

La seua dedicació i amor per Onda. No vull envoltar-me de persones que només veuen la política com un mitjà de cobrar una nòmina.

Parlem de futur, com li agradaria que fora l'Onda del futur?

Una ciutat verda, plena de vida i amb igualtat per a tots els ondenses.

Quin projecte estrela té per al seu municipi?

Sens dubte el gran “Central Park” ondense.

Ser l'única alcaldessa del PP en un dels municipis més grans de la província de Castelló, la converteixen en un referent. Malgrat això, només està en la llista municipal. Es veu en algun moment gestionant fora d'Onda?

La meua prioritat és Onda i estic totalment centrada en treballar per als ondenses.

Campanya 'Més il·lusió per Onda'
Campanya 'Més il·lusió per Onda'

Pujar