30 de novembre de 2020 30/11/20

Carmina Ballester engegarà ajudes per adaptar els habitatges dels majors d'Onda

Carmina Ballester engegarà ajudes per adaptar els habitatges dels majors d'Onda - (foto 1)

  La candidata del partit Popular d'Onda, Carmina Ballester, engegarà a partir del proper 26 de maig ajudes municipals perquè els majors puguin adaptar els seus habitatges amb l'objectiu que puguin seguir vivint a les seves cases de manera independent.

  Tal com ha explicat la candidata popular “a partir del 26 de maig portarem avanci un compromís amb els més majors perquè puguin viure en les seves llars el major temps possible; i per això els ajudarem a realitzar quantes reformes necessitin per adaptar les seves cases a les seves necessitats”.

  Al mateix temps, el PP d'Onda impulsarà ajudes perquè les persones amb mobilitat reduïda tinguin accés a mitjans de transport. Per a això es crearà bons taxi que permetran que les persones majors, així com les persones amb greus problemes de mobilitat igualment puguin desplaçar-se.

  Tal com ha indicat Ballester “una de les grans prioritats i preocupacions del nostre equip és el fomentar la igualtat d'oportunitats entre els veïns d'Onda”. Per aquest motiu “siguem conscients que hi ha un grup de persones amb mobilitat reduïda que tenen més difícil  desplaçar-se per realitzar qüestions necessàries, com anar al metge, per exemple”.

   

  Pujar