elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Boikot i Desakato encapçalaran el cartell de l'Artesano Rock d'Onda

Boikot i Desakato encapçalaran el cartell de l'Artesano Rock d'Onda

    Els grups Boikot i Desakato encapçalaran el cartell de l'Artesano Rock 2019 que se celebrarà el dissabte 22 de juny a les 19.30 hores al Recinte Multiusos d'Onda. A més, el tinent alcalde de Cultura, Lluís Pastor, ha anunciat que, “un any més, hem volgut que al costat d'aquests dos grups de renom estiga representada la cultura i el talent d'Onda amb una banda local com és Santa Matanza. Per a nosaltres és un plaer comptar amb ells per a un festival d'aquesta envergadura, ja que hem col·laborat aquests últims anys amb ells des de l'Ajuntament a diversos nivells, per exemple, amb el videoclip que gravem per a conscienciar sobre la problemàtica que genera un tema com el bullying. A més, aquesta banda té un estil que concorda amb el festival i unes lletres compromeses i és una línia que hem de promocionar, la cultura com un element de crítica i de canvi social”.

    A més, el cartell comptarà amb La Desbandada i Funkiwis. Les entrades es podran adquirir en breu a un preu de 17 euros anticipada als locals Maná Bar, Chaplin, Druida i Galeón a Onda i en diversos punts de venda de Vila-real, Borriana, Castelló i Betxí. També es podran comprar online en www.lasentradas.es i per 22 euros a la taquilla de l'esdeveniment. Bernat Borrás i Aleix Peris, membres de Santa Matanza, han participat en la presentació del festival i han destacat per la seua part que “es done suport des de la regidoria de Cultura a aquest tipus d'esdeveniments” i han volgut agrair que “es torne a comptar amb ells per a la seua participació en el festival”.

    Pastor ha conclòs convidant a tots aquells que vulguen “gaudir d'un festival d'aquestes característiques que portarà a Onda música de molta qualitat i que segur serà tot un èxit. Des de Cultura estem organitzant esdeveniments per a tota mena de públics i consolidant iniciatives com aquesta amb la col·laboració en aquest cas d'Ocultas Producciones”.

    Pujar