elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aquestes són les noves mesures enfront del COVID-19 que estaran vigents a Onda durant les pròximes setmanes

Aquestes són les noves mesures enfront del COVID-19 que estaran vigents a Onda durant les pròximes setmanes
  • Sanitat ha anunciat noves mesures amb la finalitat de contindre la propagació del virus

La Conselleria de Sanitat ha anunciat aquest divendres noves mesures de contenció enfront del coronavirus en la localitat castellonenca d'Onda. En total, són 22 normes noves les quals hauran d'estar vigent durant els pròxims 14 dies entrant en vigor aquesta mitjanit.

Entre les principals mesures anunciades, destaquen la limitació de reunions familiars o socials a un número màxim de 10 persones, tant en espais públics com privats; la reducció dels aforaments en establiments privats i públics del 75% al 60%.

A més, la nova norma permet la reobertura de les instal·lacions esportives municipals sempre que no se supere el 60% de l'aforament i les competicions es realitzen sense públic. D'altra banda, també se suspén l'activitat dels Centres de Dia i centres ocupacionals.

Amb el mateix objectiu, s'avança l'horari de tancament dels establiments hostalers a les 23 hores, sense que puguen acceptar comandes a partir de les 22 hores.

“He traslladat a Salut Pública la màxima predisposició i col·laboració de l'Ajuntament d'Onda per a garantir l'aplicació d'aquestes pautes preventives” ha assenyalat l'alcaldessa, qui ha afegit: “Confie plenament en els ondenses i estic convençuda que estarem a l'altura de les circumstàncies i junts superarem aquesta adversitat”.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha reunit l'equip de regidors i a Policia Local en el mateix moment en què ha rebut la notificació per a coordinar i posar en marxa immediatament totes les mesures.

Pujar