elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Amazon obre el seu centre logístic a Onda: Continuen buscant treballadors?

Amazon obre el seu centre logístic a Onda: Continuen buscant treballadors?
  • Aquest dilluns 13 de juny han començat a treballar en les instal·lacions situades en el polígon Sud 13 d'aquesta localitat castellonenca

Des que Amazon triés Onda per a situar el seu centre logístic en la Comunitat Valenciana a la fi de 2020, el gegant americà de e-commerce ha omplert infinitat de titulars i moltes han estat les persones que s'han posat a buscar les seves ofertes d'ocupació per a poder treballar en una empresa referent en el sector de la logística a nivell mundial.

El polígon Sud 13 disposa ja de les instal·lacions, totalment equipades i en funcionament, des d'aquest dilluns 13 de juny, segons han explicat fonts de l'Ajuntament d'Onda.

El pla d'acció ‘Onda Logístic’ de l'alcaldessa, Carmina Ballester, es va emportar el gat a l'aigua en aquest projecte al qual li van sortir multitud d'ofertes, encara que hi havia un secret: el projecte es quedava a Onda encara que ajuntaments com Nules, Vinaròs, Oropesa, Torreblanca i Castelló es van oferir per a acollir en els seus polígons aquest centre logístic.

Imposa veure la macronau que Amazon ha obert a Onda, on es poden veure camions i operaris treballant en el seu exterior, totalment aliens a la mirada de les cambres que s'acosten per a observar la seva arribada a la província de Castelló.

Ocupacions en Amazon Onda

A les primeres ofertes de treball per a llocs qualificats com a enginyers o psicòlegs, la multinacional americana va oferir els llocs per als qui portaran la major càrrega de treball: els mossos de magatzem.

Així, l'empresa de paqueteria va publicar posats per a operador logístic per a jornades de 40, 32 i 24 hores, que s'ofereixen tant en la pròpia web de recursos humans de la multinacional americana com en els portals d'ocupació temporal d'Adecco i Randstad, oferint-se fins a 200 vacants per a contractes de naturalesa temporal.

Amazon cerca més treballadors?

Amazon disposa en el seu web d'un apartat per a Onda, amb imatges tant d'aquesta localitat castellonenca com de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a mostrar a simple vista la proximitat entre aquest municipi i la capital de la Comunitat Valenciana, amb una fotografia de la mar, aquest aigua que simbolitza el port i punt de connexió amb el Mediterrani.

“Uneix-te al nostre equip, treballaràs en la zona més assolellada de tot el país”. Així és l'oferta que publica el gegant americà per a tractar d'aconseguir personal “a 15 minuts amb cotxe de Castelló” i venent les bondats de les platges de la Pineda i Gurugú, però també de la platja de les Sorres a València.

Actualment Amazon disposa de quatre vacants de tècnic de suport, una oferta publicada el passat 31 de maig i que l'empresa manté en la seva pàgina web on es poden veure els requisits que demanden per a treballar amb ells.

Pujar