elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 3.500 visitants han triat Onda per a passar les seues vacances de Setmana Santa

Més de 3.500 visitants han triat Onda per a passar les seues vacances de Setmana Santa
  • Durant el passat cap de setmana, l'Oficina de Turisme ha registrat 760 atencions al públic per a visitar els llocs més destacats

Més de 3.500 persones han triat Onda com el seu destí per a passar els dies festius de Setmana Santa. Així ho recullen les xifres registrades per l'Oficina de Turisme de la localitat en les quals es demostra una tendència a l'alça pel turisme de proximitat.

Aquestes xifres corresponen a la campanya de promoció que ha dut a terme l'Ajuntament d'Onda per tota la Comunitat Valenciana per a posicionar la ciutat com a destí de proximitat i que els visitants puguen viure una experiència única, gràcies a tots els recursos i atractius que ofereix.

Cal destacar que, durant el cap de setmana, del 2 al 4 d'abril, l'Oficina de Turisme ha registrat 760 atencions al públic, demostrant l'alt interés que tenien els visitants que s'han acostat a conéixer el Castell de les 300 Torres, la primera fortalesa accessible de la província, les seues muralles i les seues increïbles vistes de la ciutat i de la Serra d'Espadán.

La regidoria de Turisme d'Onda va organitzar una original activitat d'arqueologia en família perquè els més xicotets de la casa pogueren aprendre sobre la història d'Onda i el seu patrimoni amb una visita guiada i un taller, mentre que els més majors van recórrer el castell per a conéixer una mica més com era la vida dins de les seues muralles.

A més, el consistori ha oferit una visita teatralitzada, en la qual Habib Manel i Catalina, dos divertits personatges, han ensenyat els racons més interessants del centre històric d'Onda, declarat l'any 1967, Conjunt Històric i Artístic i Bé d'Interés Cultural. Les famílies que preferien un pla esportiu han pogut participar en la ruta interpretativa a la Pedra Seca i descobrir l'entorn del ermitorio d'El Salvador.

Sobre aquest tema, la regidora responsable de l'àrea de Turisme d'Onda, María Baila, ha assenyalat que: “continuem apostant per propostes originals i atractives que ens consoliden com a destinació turística i ajuden a dinamitzar l'economia local”.

Aquestes activitats es van sumar a les nombroses opcions que ofereix Onda com el Centre d'Interpretació Vaig moldre de la Reixa – Onda Natura, l'embassament del Sichar, la Cova de l’Algepsar o el Museu del Carmen, a més de la variada oferta gastronòmica i comercial que té la ciutat.

Onda Batega Cultura

Durant el passat cap de setmana, el Teatre Mònaco d'Onda va penjar el cartell d'aforament complet en les tres jornades que es van celebrar del musical Mamma Mia al qual van acudir centenars d'ondenses i visitants per a redescobrir aquesta història. Per part seua, el Museu del Taulell va inaugurar l'exposició ‘Gaudí & Trencadís’ que mostra la història de la tècnica de l'arquitecte barceloní, Antoni Gaudí, i la seua vinculació amb els taulells que es produïen en les antigues fàbriques d'Onda.

Pujar