7 de desembre de 2019 7/12/19

Trobada mediambiental de platges

Trobada mediambiental de platges - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Trobada mediambiental de platges - (foto 2)
  Trobada mediambiental de platges - (foto 3)
  Trobada mediambiental de platges - (foto 4)
  Trobada mediambiental de platges - (foto 5)
  Trobada mediambiental de platges - (foto 6)
  Trobada mediambiental de platges - (foto 7)

  Aquest any, l'activitat s'ha desenvolupat a la platja de Piles; diferents municipis de la comarca han participat en la trobada mediambiental de platges. Concretament Oliva ha participat amb més de 100 alumnes matriculats, entre l'escola d'estiu organitzada pel Departament de Benestar Social i els cursos esportius d'estiu organitzats pel Departament d'Esports de l'Ajuntament d'Oliva. Les activitats s'han portat a terme en el passeig marítim de la platja de Piles.

  Les xiquetes i xiquets han pogut participar de més de 15 tallers pràctics; cadascun d'ells tractava una temàtica diferent però amb un missatge comú: frenar els efectes del canvi climàtic.

  Els monitors i monitores han construït un termòmetre que ha registrat la temperatura màxima que hem patit fins ara durant el present estiu, i els alumnes han pogut comprovar com afecten les elevades temperatures al nostre ecosistema.

  S'ha destacat el paper de l'educació mediambiental, la salut del nostre planeta depén del nivell de conservació que fem ara i en el futur, on els nostres xiquets i xiquetes tenen al davant una tasca que comença per l'educació.

   

  ocultar
  Trobada mediambiental de platges
  Pujar