18 de novembre de 2019 18/11/19

RunCancer arriba el 5 de novembre per primera vegada a Oliva

RunCancer arriba el 5 de novembre per primera vegada a Oliva - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  RunCancer arriba el 5 de novembre per primera vegada a Oliva - (foto 2)

  La passada setmana va tindre lloc una xerrada organitzada per AECC (Asociación Española contra el Cáncer) al Centre Polivalent d'Oliva, adreçada als alumnes de la Universitat de la 3a Edat (U3A). El metge Javier Llombard, va ser el ponent de la jornada.

  La presidenta d'AECC Oliva, Marisa Pericás, i la regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Pastor, varen presidir l'acte, i aprofitaren l'encontre per començar a promoure el circuit RunCancer, que arribarà el pròxim diumenge 5 de novembre per primera vegada a la nostra ciutat.

  En aquesta cursa del circuit RunCancer, organitzada per AECC València, que es celebrarà en Oliva es podrà participar caminant o corrent.

  Les inscripcions per a la cursa es podran efectuar en distints establiments que AECC Oliva anunciarà en breu, i també s'instal·larà una paradeta davant del Mercat Municipal els dies 6, 13, 20 i 27 d'octubre i 3 de novembre (tots ells divendres) perquè tots els interessats puguen inscriure's.

  La totalitat dels beneficis de la cursa es dedicaran a la investigació oncològica i a serveis gratuïts de recolzament als malalts i als familiars.

  ocultar
  RunCancer arriba el 5 de novembre per primera vegada a Oliva
  Pujar