elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Participació Ciutadana reparteix 15.000 € en subvencions a associacions i entitats de Participació Ciutadana

La Regidoria de Participació Ciutadana reparteix 15.000 € en subvencions a associacions i entitats de Participació Ciutadana

    La Comissió Informativa de Serveis Socioculturals ha aprovat la proposta presentada per la regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Pastor, per al repartiment equitatiu de 15.000 € entre les associacions i entitats que tenen com a finalitat la Participació Ciutadana.

    Ha sigut el primer exercici en què s'han aplicat les bases de convocatòria de subvencions de Participació Ciutadana en règim de concurrència competitiva, significant açò que, d'entre les associacions i entitats que van presentar la sol·licitud per tal d'optar a les ajudes s'ha procedit a aplicar un barem objectiu per fer el repartiment de les quantitats econòmiques, i s'ha fugit de l'arbitri de la voluntat política.

    Així doncs, es van presentar un total de vuit entitats i s'han valorat, en Comissió de Baremació, el seu nombre de socis, les activitats realitzades durant l'any, la seua repercussió social i les aportacions i millores en la dinamització dels barris, entre d'altres.

    La regidora Yolanda Pastor: "Cal continuar treballant perquè les bases tinguen cada vegada una aplicació més transparent, i apostem per ajudar als col·lectius que treballen pel nostre poble. Vull agrair a tots els col·lectius la seua col·laboració i el seu esforç diari i desinteressat."

    Pujar