elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Gent Gran d'Oliva estrena un nou espai biosaludable en la platja

La Regidoria de Gent Gran d'Oliva estrena un nou espai biosaludable en la platja - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Regidoria de Gent Gran d'Oliva estrena un nou espai biosaludable en la platja - (foto 2)

  La Regidora i Vicealcaldessa d’Oliva, Ana Morell, acompanyada pels representants de les associacions dels veïns de la mar i dels jubilats i pensionistes de la ciutat han fet el seguiment del muntatge i la col·locació de l’equipament esportiu. L’espai es completa amb una pèrgola bioclimàtica i una zona d’ombres. 

  Amb una inversió al voltant de 18.000 euros i un aposta ferma per seguir guanyant espais per a la gent gran d’Oliva, la regidoria de l’àrea ha inaugurat un nou espai BioSaludable.

  La nova zona d’exercici per als i les nostres majors compta amb 6 màquines per a exercitar tots els músculs del cos.

  Des d’una bicicleta estàtica fins a una màquina giratòria per tal de moure la cintura i la cadera, passant per unes barres paral·leles amb que poder treballar braços i abdominals. 

  Les obres per adaptar l’espai i el paviment i la instal·lació de les màquines, així com la pèrgola i els bancs per seure i poder descansar entre exercicis s’han fet en poc més d’un mes, ja que s’iniciaren la primera quinzena de gener.

  La regidora de Gent Gran, Ana Morell ha destacat que “des de l’ajuntament d’Oliva i des del nostre departament volem apostar i apostarem sempre per seguir guanyant espai per a la nostra gent gran per que puga mantenir una vida activa, saludable i convertirem aquest espai i els que farem en breu a continuació en la resta de la ciutat en punts d’encontre socials i esportius”.

  Pujar