13 de desembre de 2019 13/12/19

La Regidoria de Cultura i l’Artístico Musical d’Oliva signen el conveni de col·laboració anual

La Regidoria de Cultura i l’Artístico Musical d’Oliva signen el conveni de col·laboració anual - (foto 1)

  El regidor de Cultura i Música, Enric Escrivà, ha signat amb la presidenta de l’Associació Artístico Musical d’Oliva, Eva Fuster, el conveni de col·laboració anual amb l’entitat olivera. El regidor ha assenyalat que “el conveni puja a 22.500 euros, una quantitat que afavorirà al progrés de l'associació. La música a Oliva és un referent cultural, i l’Artístico Musical realitza una magnífica tasca educativa, a més de sumar contingut a la programació municipal amb tot un seguit de concerts i actuacions d’interés general.”

  Escrivà ha explicat que enguany, com a novetat, s’han incorporat al conveni les activitats culturals en què ha participat i col·laborat l’AAMO en els últims anys: el cicle Música a la Mar, La Nit dels Museus, la processó cívica del 9 d’Octubre, o el Dia de la Biblioteca, entre altres.

  “L'Artístico Musical, en les seues diferents seccions: escola, bandes, orquestra clàssica, orfeó, combo de jazz…, està participant més que mai, i molt activament, en les nostres activitats, aportant més valor si cap a tots els esdeveniments que s'organitzen des de la Regidoria de Cultura, Música i Biblioteques”. Per tal motiu, el regidor ha volgut agrair la complicitat dels músics i músiques, així com de la directiva que presideix Eva Fuster, per a poder oferir una programació diversa, familiar, i cada vegada més completa i participativa.

  Per la seua banda, la presidenta de l’associació ha agraït la col·laboració de l’ajuntament per continuar apostant per la formació musical a la ciutat.

   

   

   

  ocultar
  La Regidoria de Cultura i l’Artístico Musical d’Oliva signen el conveni de col·laboració anual
  Pujar