18 de novembre de 2019 18/11/19

El PSOE denuncia el ''caos polític'' que s'ha produït en torn al PATIVEL

  El Pla d'acció territorial de la infraestructura verda del litoral, més conegut com el PATIVEL, ha tingut una ''resposta caòtica'' per part del Govern a Oliva.

  Cal recordar que aquest Pla, "intenta plantejar la defensa del nostre litoral, però que produeix un seriós greuge comparatiu de la nostra localitat, que no ha realitzat la destrossa mediambiental derivada d'un urbanisme devorador, que s'ha produït en altres localitats costeres valenciane"s.

  "Oliva ha segut respectuosa amb la conserva de les dunes, ha tingut una construcció sostenible, i ara no pot veure castigada per part del PATIVEL" indica el portaveu socialista.

  Però a banda d'aquesta preocupació, volem traslladar el nostre desacord amb el caos polític que s'ha produït entorn a les respostes per part del Govern a Oliva, encapçalat pel regidor de Plantejament Urbanístic, el senyor Blai Peiró.

  "Des del mes de febrer som coneixedors d'aquest PATIVEL; encara que la seua exposició fora el 16 de novembre. Però ja en març havíem aplegat a un acord de tots els grups polítics per la defensa d'Oliva i el desacord amb el PATIVEL. Doncs fins el 9 de gener no es va enviar les cartes informatives als propietaris afectats, fem hui divendres una reunió informativa, o ahir aprovem les al·legacions, quan la data límit per presentar les al·legacions, és el proper dimarts, 31 de gener" denuncia el portaveu socialista.

  Des del grup socialista, estem molt preocupats del retràs que sempre esta produint-se a les decisions d'aquest Govern, i que aquest estil polític, produeix una greu situació als nostres ciutadans.

  "Sabent des de febrer d'aquest PATIVEL, es deuria haver mantes reunions periòdiques amb els propietaris afectat, haver tingut les al·legacions preparades i treballades, i haver reaccionat molt abans a aquest PATIVEL, ja que s'ha creat una situació d'indefensió i preocupació per falta d'informació dels nostres ciutadans" indica Mengual.

  Des del Grup Socialista, "treballarem junt al Govern i els propietaris, per poder defensar els drets d'Oliva, i estem al costat de qualsevol iniciativa i proposta que millore la situació dels nostres ciutadans".

  ocultar
  El PSOE denuncia el ''caos polític'' que s'ha produït en torn al PATIVEL
  Pujar