11 de desembre de 2019 11/12/19

Pepe Salazar exigeix a Xavier Ródenas que demane disculpes

  El regidor i portaveu de Gent d'Oliva i membre del govern de l'Ajuntament d'Oliva, Pepe Salazar, ha volgut contestar al regidor Més Gandia responsable de Gestió Responsable del Territori en l'Ajuntament de Gandia, Xavier Ródenas.

  En declaracions a Radio Gandia SER, Ródenas va dir que li semblava "il·lògica i estúpida" la postura d'Oliva sobre el PATIVEL, el Pla d'Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral de la Comunitat Valenciana presentat per la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori. Recordem que tota la corporació municipal, a excepció del regidor d'Esquerra Unida-Acord Ciutadà, Àlex Salort, van votar el passat 26 de gener una sèrie d'Al·legacions al PATIVEL, i que demanen, en primer lloc, la seua anul·lació.

  Segons Pepe Salazar, les declaracions de Xavier Ródenas suposen "una greu falta de respecte cap a l'Ajuntament i els ciutadans d'Oliva, a més d'una desconeixença total de la realitat del nostre terme". "Nosaltres no ens oposem a la protecció del medi ambient, faltava més, però sempre de forma raonable, permetent el desenvolupament econòmic i turístic de la població, i compensant als propietaris del litoral, que legítimament tenen dret a fer un ús de les seues terres".

  "No sé com s'ha atrevit que dir això, com si Gandia fora un exemple de protecció del medi ambient, amb un port que deixa sense arena les platges del sud i amb un polígon Alcodar construït sobre la marjal i tapant l'ullal més important que tenia (l'Ullal del Bou). O un exemple d'urbanisme sostenible, amb les empastrades que tenen, per exemple en Sanxo Llop i Les Foies. Així que espere que demane disculpes, i d'ara endavant, s'ocupe d'arreglar sa casa, que crec que tampoc està com per donar lliçons a ningú", remarcava el regidor oliver.

  "I si parlem de coses il·lògiques", afegia Pepe Salazar, "jo parlaria de la Fira del Motor de Gandia. Ja va estar malament que en el 2012, quan es va celebrar per primera vegada, es triara la data de principis de maig (del 4 al 6), quan la Fira del Motor d'Oliva, que porta vora 30 anys celebrant-se, té lloc al mes de juny. Però és que l'any passat, el 2016, la Fira del Motor de Gandia encara es va acostar més a la d'Oliva, i va tindre lloc del 13 al 15 de maig. Jo no dic que Gandia no tinga Fira del Motor, clar que no, tots tenen dret a treballar, però que la celebre en octubre, amb la seua fira, o en tot cas més allunyada de la d'Oliva. No té lògica que se celebren amb unes setmanes de diferència, els concessionaris no tenen temps per reposar l'estoc. Això sí que és il·lògic", concloïa el Regidor de Gent d'Oliva i també responsable de Comerç, Mercats i Consum i Festes de l'Ajuntament oliver.

  ocultar
  Pepe Salazar exigeix a Xavier Ródenas que demane disculpes
  Pujar