elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva presenta en Fitur la seua "decidida aposta per l'excel•lència en la prestació de serveis, la transformació digital i una oferta turística de qualitat”

Oliva presenta en Fitur la seua "decidida aposta per l'excel•lència en la prestació de serveis, la transformació digital i una oferta turística de qualitat”
  • El Departament de Turisme ha presentat en IFEMA la nova marca turística que reforça la seua estratègia turística com una de les destinacions més sostenibles, innovadores i diferenciades

MÉS FOTOS
Oliva presenta en Fitur la seua "decidida aposta per l'excel•lència en la prestació de serveis, la transformació digital i una oferta turística de qualitat” - (foto 2)

El Campionat del Món júnior de Wingfoil, la “TotalEnergies Gran Fondo Alberto Contador”, Duna Market i l'entorn de l’Elca com a espai rellevant de Francisco Brines han sigut els protagonistes en la plaça central de l'estand de la Comunitat Valenciana en Fitur. A més, s'ha celebrat la presentació de l'oferta turística d'Oliva per a aquest 2022 amb la presència de l'alcaldessa d'Oliva, Yolanda Balaguer, la videalcaldesa, Ana Morell, el regidor de Turisme i Platges de l'Ajuntament d'Oliva, Kino Calafat, i altres membres de la corporació.

Kino Calafat ha iniciat la seua intervenció afirmant que “l'excel·lència en la prestació de serveis, la transformació digital i una oferta turística de qualitat són els pilars fonamentals en els quals basa el seu treball el departament de Turisme”.

A més, el regidor de Turisme ha confirmat que “és moment de posar en valor el prestigi i la reputació de la nostra destinació turística i demostrar que som un poble sensible a allò diferent, qualificat i preparat per a oferir un oci de primer ordre, amb la ferma voluntat d'avançar i millorar contínuament”.

El regidor delegat ha insistit, així mateix, en la importància de poder ser seu d'esdeveniments esportius de primer nivell i “que col·loquen a Oliva en el panorama internacional de les competicions esportives”.

També ha estat present Juan Antonio Martín “Peluka”, promotor de l’Spain Kiteboarding League que ha comentat que una de les proves de la Youth World Cup Wing Foil 2022 se celebrarà a Oliva durant els dies 23, 24, 25 i 26 de juny i on confluiran els millors riders nacionals amb els millors joves talents internacionals.

La TotalEnergies Gran Fondo Alberto Contador 2022 ha aprofitat l'acte de Fitur per a donar el tret d'eixida a aquesta onzena edició, que tindrà lloc el 24 de setembre a Oliva. El mateix Alberto Contador ha sigut el protagonista de l'acte que ha tingut lloc en la plaça Central de la Comunitat Valenciana.

Alberto Contador assegurava estar “encantat que Oliva torne a ser l'escenari de la TotalEnergies Gran Fondo Alberto Contador, la destinació ideal per a conjuminar esport i turisme en un recorregut molt exigent per al participant”. L'exciclista professional, diverses vegades guanyador de les grans voltes, ha estat acompanyat en la Fira Internacional de Turisme per una delegació d'Oliva Nova Beach & Golf Resort encapçalada per Luis Borho, que n’és el seu director general.

Precisament, Luis Borho, manifestava el seu orgull sobre el fet que “Oliva Nova Beach & Golf Resort siga un any més la seu oficial de la TotalEnergies Gran Fondo Alberto Contador. Les nostres instal·lacions són testimoni del suport que brindem a grans esdeveniments esportius de qualitat, que contribueixen a la internacionalització i desestacionalització del turisme”.

Per a finalitzar, l'alcaldessa d'Oliva, Yolanda Balaguer ha assegurat que darrere de “tota l'oferta turística que s'ha presentat hi ha una gran faena del Departament de Turisme d'Oliva, que l'Ajuntament secunda i fomenta. A més, i segons ha declarat la primera edil, “tenim unes platges amb molt de potencial, diferents i naturals que volem impulsar de manera sostenible fomentant un turisme amable per a tots.

Demà dijous, 20 de gener, serà el torn de la gastronomia amb un showcooking en l'estand de L’Exquisit Mediterrani dedicat a les coques d'Oliva, dirigit i presentat per Pepe Cotaina.

Pujar