elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva estrena aplicació per pagar l'estacionament regulat amb el mòbil

Oliva estrena aplicació per pagar l'estacionament regulat amb el mòbil
  MÉS FOTOS
  Oliva estrena aplicació per pagar l'estacionament regulat amb el mòbil - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Oliva i l'empresa responsable de la zona d'estacionament regulat oferiran als ciutadans, des del pròxim dilluns 3 d'abril, una nova aplicació que facilita el pagament a través del mòbil dels tiquets d'aparcament en superfície.

  La nova aplicació serà d'ús voluntari i no reemplaçarà al sistema habitual de pagament, que continuarà funcionant.

  L'app ElParking farà possible el pagament per mòbil després d'aparcar en algunes zones regulades de la ciutat. També permetrà als conductors "desaparcar" per recuperar part de l'import gastat si abandonen el lloc d'estacionament abans que finalitze el període abonat.

  L'app ofereix també avisos i notificacions i fins i tot permet pagar les anul·lacions de denúncies des del telèfon, sense haver de desplaçar-se al parquímetre.

  L'aplicació, que ja està implantada en més de mig centenar de ciutats de tota Espanya, es pot utilitzar també per buscar, reservar i pagar les estades en pàrquings públics repartits per tota la geografia nacional i fins i tot obrir les barreres d'entrada a l'aparcament a través de l'aplicació.

  L'empresa també ha avançat que s'aniran incorporant nous serveis de forma progressiva a la plataforma, de les quals tant ciutadans com empreses es veuran beneficiats.

  La nova aplicació està disponible per a telèfons intel·ligents amb sistema operatiu iOS o Android.

  L'app es pot descarregar de forma gratuïta en les botigues oficials d'aplicacions.

  Per a més informació, podeu consultar el següent enllaç: https://elparking.com

  Pujar