16 de desembre de 2019 16/12/19

Oliva i la Creu Roja signen el contracte de prestació del Servei de Salvament, Socorrisme i Primers Auxilis a les platges d'Oliva per a enguany

Oliva i la Creu Roja signen el contracte de prestació del Servei de Salvament, Socorrisme i Primers Auxilis a les platges d'Oliva per a enguany - (foto 1)

  La regidora de Turisme, Mireia Morera, ha informat que aquest matí s'ha procedit a la formalització del contracte dels Serveis de Vigilància, Salvament, Socorrisme, Primers Auxilis i Assistència al bany adaptat en les platges d'Oliva que es va adjudicar en data 23 de març de 2018 a l'entitat Creu Roja Espanyola, Comité Provincial de València.

  L'Ajuntament d'Oliva ha adjudicat el servei a aquesta organització per haver presentat l'oferta més avantatjosa en matèria econòmica i, a més, incloure el màxim quant a millores en bany adaptat, campanyes de sensibilització i repartiment de polseres infantils per a evitar pèrdues. El contracte s'ha adjudicat per a cobrir el servei durant 4 temporades, amb un cost total (IVA inclòs) d'1.203.000 euros.

  El període de servei de Salvament i Socorrisme es desenvoluparà en la temporada pròpiament estival, de juny a setembre. Durant els 26 dies del període de temporada baixa, al juny i setembre, al servei habitual que s'estava prestant en les platges de Pau Pi, de l'Aigua Blanca, de l'Aigua Morta, de Rabdells i de les Deveses, s'incorpora el nou punt de vigilància de proximitat a la platja de Terranova-Burguera, amb dos socorristes. Durant els 62 dies de temporada alta, al juliol i agost, al servei habitual prestat en totes les platges s'incorporen dos nous punts de vigilància de proximitat, un a la Platja Terranova-Clotal, amb dos socorristes i un altre a la platja de l'Aigua Morta, amb altres dos socorristes.

  ocultar
  Oliva i la Creu Roja signen el contracte de prestació del Servei de Salvament, Socorrisme i Primers Auxilis a les platges d'Oliva per a enguany
  Pujar