elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva i els centres educatius continuen amb la campanya de reciclatge del vidre en el repte mapamundi

  La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva continua amb la “Campanya de Reciclatge Repte Mapamundi” organitzada per l’empresa ECOVIDRIO i que té com a protagonistes destacats l’alumnat de la ciutat. La Regidoria, que dirigeix Maria Josep Llorens, ha comptat amb la col·laboració dels Centres Educatius i aquesta està arribant a tota la ciutadania.

  “Agraïm, en aquest cas, a l’alumnat d'infantil, de 4 anys del CEIP Verge dels Desemparats d'Oliva, la seva participació i el seu bon fer en matèria de reciclatge. És un orgull tindre a xiquets i xiquetes i docents de tots els centres educatius, tan involucrats en l’acció de reciclar. Oliva té futur i és sostenible”, ha declarat Maria Josep Llorens.

  Per la seva banda, la vicealcaldessa d’Oliva i regidora d’Educació, Ana Morell ha destacat que “la campanya de reciclatge als col·legis ha sigut un encert de la regidora de Medi Ambient i companya del govern de la ciutat, Maria Josep Llorens, perquè els nostres xiquets i xiquetes, són especialment sensibles en  tota aquella tasca que suposa mantindre net el planeta on vivim i ho demostren amb la participació massiva totes les activitats plantejades pel departament”.

  Els centres educatius i les persones interessades, encara poden enviar els seus videos #JoRecicle, als correus electrònics: educacio@oliva.es i mmorant@oliva.es fins demà, 30 de novembre indicant en l’assumpte del correu el nom del CEIP i el curs.

   

  Pujar