elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva celebra la primera activitat esportiva de la comarca després del confinament

Els participants al Surfing Day Fest d'Oliva
Els participants al Surfing Day Fest d'Oliva
  • El surf i els esports aquàtics han sigut els protagonistes de l'estrena dels esdeveniments nàutics a la Safor

MÉS FOTOS
Oliva celebra la primera activitat esportiva de la comarca després del confinament - (foto 2)

El Surf Day Fest d'Oliva s'ha convertit en el primer esdeveniment esportiu que se celebra a la comarca de la Safor després del confinament provocat per la pandèmia del Coronavirus.

L'objectiu principal d'aquest esdeveniment que conjuga les activitats esportives amb les accions socials, és promoure la vida saludable a través de la naturalesa i l'esport a l'aire lliure. Per a això, es van marcar com a primer pas fer veure als assistents que un estil de vida saludable per a les persones passa per gaudir de les activitats físiques en la naturalesa i aprendre a valorar-la i cuidar-la.

Durant la jornada, els participants van practicar les modalitats de Beach CrossFit i Paddle Surf després de no haver pogut gaudir d'aquests esports durant el temps que va durar el confinament total de la població pel COVID-19. Més enllà de l'activitat física, la gent que va acudir va realitzar una labor social a la platja i va recollir els plàstics i desfets que es trobaven acumulats en l'arena. El ioga també va tindre el seu moment en la jornada.

Un dels noms propis que va destacar amb la seua presència va ser el de Christian Rass, un surfista professional hawaià que exerceix com a ambaixador a Espanya de Sea Sheperd, una organització no governamental dedicada directament a la defensa activa dels oceans de tot el món.

A més del surfista hawaià, Guapo Pellicer també va aportar el seu gra d'arena i la seua experiència com a campiona d'Espanya de Paddle Surf Race i una de les grans promeses en l'àmbit nacional d'aquest esport.

Diferent a aquestes dues modalitats aquàtiques anteriors, va acudir David Fuster, l'esportista d'Oliva més reconegut i cèlebre per portar el nom de la seua localitat en tots els seus assoliments professionals en el món del futbol, tant espanyol com europeu.

Queda inagurat així el període d'activitats esportives en l'actual temporada estival d'Oliva. A aquest va acudir per part del consistori la regidora d'Esports de l'Ajuntament d'Oliva, Yolanda Navarro, a qui l'organització agraeix el suport tant institucional com personal que els va brindar assistint i col·laborant en la iniciativa.

Pujar