elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva arriba a Fitur amb l'oci i l'esport com a eixos vertebradors de la seua oferta turística

Oliva arriba a Fitur amb l'oci i l'esport com a eixos vertebradors de la seua oferta turística
  • La delegació d'Oliva presenta les seues propostes demà dimecres, 18 de gener, en la Fira Internacional de Turisme 2023

MÉS FOTOS
Oliva arriba a Fitur amb l'oci i l'esport com a eixos vertebradors de la seua oferta turística - (foto 2)

Oliva torna, un any més, a FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, amb l'objectiu de reforçar Oliva com a destinació de moda i un dels llocs més desitjats pels visitants i turistes que busquen la millor platja, en un entorn natural, sostenible, tranquil i adequat per a la pràctica d'una infinitat d'activitats esportives al llarg de tot l'any. Del 18 al 22 de gener, la delegació de l'Ajuntament d'Oliva, encapçalada pel regidor de Turisme, Kino Calafat, estarà promocionant els atractius de la ciutat en el recinte d’IFEMA a Madrid, el major aparador del turisme nacional i internacional.

Oliva arriba a Fitur amb els deures fets després de l'acreditació, per part de la Generalitat Valenciana, com a Municipi Turístic de Rellevància i l'aprovació del projecte que dotarà a la platja d'Oliva d'una travessia litoral contínua a través de passarel·les, que salvaguarden el sistema dunar, millorant la mobilitat inclusiva a les platges i aconseguint donar a conéixer la singularitat mediambiental de les dunes d'Oliva, un traçat que es finançarà íntegrament amb fons europeus.

A més, i com a impuls a l'estratègia turística d'esdeveniments esportius del departament de Turisme, Oliva albergarà a la fi de l'estiu la meta de la setena etapa de La Volta Ciclista a Espanya. L'etapa serà el divendres 1 de setembre. Es tracta d'una etapa de 188,8 km, amb eixida a Utiel i final a Oliva, una oportunitat única per a la promoció de la ciutat i del seu entorn.

“Aquest 2023 és l'any de la consolidació, recuperació i presència d'Oliva en els grans esdeveniments esportius. Esperem que també aquesta edició de FITUR ens permeta realitzar reunions tan fructíferes com les de l'última edició i que han aconseguit que La Vuelta arribe a Oliva o s'aprove el projecte de les passarel·les elevades que connecte tot el litoral d'Oliva”, així ho assegura Joaquín Calafat, regidor de Turisme i Platges de l'Ajuntament d'Oliva.

DUNA MARKET

Després de l'èxit de la primera edició, amb més 80.000 visitants, Oliva aposta, una vegada més, per l'oci de qualitat amb la segona edició de Duna Market, un esdeveniment que uneix oci, gastronomia i música, a escassos metres de la mar i que aquesta temporada, situada en el sector 19, allargarà la seua estada de l'1 de juliol al 30 agost.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

A més, Oliva contínua amb l'aposta estratègica dels esdeveniments esportius i aspira a continuar reforçant aquest eix turístic amb dos grans referents: la prova final de l’Spain Wingfoil League que se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de juny, a la platja de Pau Pi, juntament amb el Campionat d'Espanya en FreeStyle i el Campionat Comunitat Valenciana de Wing Foil Surf Slalom i la XII TotalEnergies Gran Fondo Alberto Contador, el 23 de setembre, amb seu a Oliva Nova Beach & Golf Resort, i en la qual es preveu la participació de més de 4.000 cicloturistes.

Ja per a finalitzar, el responsable de Turisme d'Oliva ha confirmat que, “enguany ampliem agenda de treball per a focalitzar esforços no sols en els esdeveniments ja tancats sinó en els que estem generant i que es materialitzaran en l'agenda prevista amb gestors i organitzacions presents en FiturSports, un punt de trobada molt interessant que aborda l'esport com a palanca de desenvolupament social, econòmic i turístic”.

PRESENTACIONS D'OLIVA EN FITUR 2023:

• Dimecres 18 de gener (13.30 hores): Showcooking “Pastissets fregits de gamba amb bleda- Zona L’Exquisit Mediterrani
• Dimecres 18 de gener (14 hores): Presentació oferta turística – Zona Àgora

 

Pujar