elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Medi Ambient d’Oliva col·labora amb el Projecte Libera contra la “Brosaleza” de les platges

Medi Ambient d’Oliva col·labora amb el Projecte Libera contra la “Brosaleza” de les platges
  • El punt de trobada serà front al Camping Kiko a les 9:30 hores

  • L’activitat de retirada de plàstics i elements contaminants tindrà lloc en la platja de Terranova - Burguera i està oberta a tots els públics

MÉS FOTOS
Medi Ambient d’Oliva col·labora amb el Projecte Libera contra la “Brosaleza” de les platges - (foto 2)

Les platges d’Oliva viuran una nova jornada de neteja, recuperació i conscienciació pel Medi Ambient dins del pla d’accions del projecte Libera per tal de combatre la Brosaleza.

Amb la col·laboració estreta de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva que dirigeix Maria Josep Llorens, l’activitat tindrà lloc el proper 24 de setembre a les 9:30 hores a la platja de Terranova-Burguera. El punt de trobada per a l’inici de l’activitat serà front al Camping Kiko (https://goo.gl/maps/1HEmtXnJsEyBo7yz5).

Aquest projecte que naix l'any 2017 per a frenar les conseqüències del fem abandonat en els espais naturals, la brosaleza, en els diferents ecosistemes espanyols., va ser creat per l'ONG ambiental degana d'Espanya, SEU/BirdLife, en aliança amb Ecoembes, l'organització mediambiental sense ànim de lucre que promou l'economia circular a través del reciclatge dels envasos.

L'objectiu d'aquesta iniciativa era i és conscienciar i mobilitzar a la ciutadania per a mantindre els espais naturals lliures de fem i que puguem, d'aquesta manera, alliberar molta més vida en favor de la biodiversitat. Aquesta és la gran recollida col·laborativa que LIBERA convoca anualment per a alliberar la naturalesa de la brosaleza que uns altres van tirar i no van retirar.

Per tal de participar en l’activitat, cal inscriure’s enviant un correu electrònic a la següent adreça: majosepllorens@oliva.es amb les dades de les persones interessades: nom, cognoms, DNI i telèfon. Aquestes dades són necessàries per a garantir una bona organització de l’activitat i millorar la logística de la mateixa.

Pujar