16 de gener de 2021 16/1/21

L'Ajuntament d'Oliva edita un fullet amb la programació d'actes prevista per a Nadal i Reis

L'Ajuntament d'Oliva edita un fullet amb la programació d'actes prevista per a Nadal i Reis - (foto 1)

  L'Ajuntament d'Oliva ha presentat hui un fullet amb tota la programació d'actes prevista, per ordre cronològic, per als mesos de desembre i gener. Es tracta d'una iniciativa que ha comptat amb la col·laboració de les Regidories de Festes; Comerç, Mercats i Consum; Joventut; Cultura, Música i Biblioteques; Participació Ciutadana i els Serveis Esportius Municipals.

  La portada és el dibuix guanyador del XXI Concurs de Dibuix dels Reis Mags, de Maria Rosa Méndez Llopis, del CC Rebollet. El fullet també inclou la carta guanyadora del XXVI Concurs de Redacció, de Lydia Fuster Llopis, també del CC Rebollet, i el llistat de tots els premiats en els certàmens que organitza la Regidoria de Joventut.

  El fullet està editat en format llibre, amb 12 pàgines, de grandària A5 i a tot color.

  Segons el Regidor de Festes i Comerç, Mercats i Consum, Pepe Salazar, "es tracta d'una demanda dels mateixos veïns d'Oliva, que ens reclamaven poder informar-se de tot el que es fa a Oliva en un mateix lloc. Oliva és un poble ben viu, amb moltíssimes activitats previstes, tant des dels departaments municipals com des de les mateixes associacions i col·lectius festers, veïnals, etc. De segur que encara se'n programaran més, però de moment, ja tenim tot junt en un mateix programa els actes que estan confirmats el dia de hui."

  Pel que fa als actes programats per la Regidoria de Festes, tenim la Cavalcada del Carter Reial del dissabte 28 de desembre, la gran festa de Cap d'Any del parc de l'Estació del dilluns 31, la Cavalcada de Reis del 5 de gener, o el Porrat i les Calderes de Sant Antoni de l'11 al 13 de gener.

  En el programa destaquen també, organitzats per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, la Fira de Nadal, del 14 al 16 de desembre, i el Mercat de Nadal d'ACCO, el mateix diumenge 16, que tindran lloc en la plaça de l'Ajuntament i els carrers Constitució, Major i del Plebà.

  Per la seua banda, el regidor de Joventut, Àlex Salort ha assenyalat: "Des del nostre departament seguim treballant per mantenir les tradicions i creguem en el paper que tenen les persones més joves en la festa".

  Els Serveis Culturals i de Biblioteques, que dirigeix Enric Escrivà, han programat una desena d'activitats musicals i literàries que ompliran entre desembre i gener els espais culturals d'Oliva. Cinc sessions de contes per als més menuts, presentacions de llibres, o l'estrena del tercer treball discogràfic del Quintet de Metalls "Al Vent" destaquen en una graella pensada per a totes les edats i gustos.

  Segons la Regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Pastor, "el teixit associatiu d'Oliva està molt viu, i com a mostra d'això, podem comprovar la grandíssima quantitat d'activitats que s'han programat per a aquest Nadal. Com a regidora de Participació Ciutadana és un orgull poder col·laborar amb gent tan implicada i voluntariosa, amb ganes de fer coses al poble i per al poble. Convidem a tota la gent a participar de les activitats i que els olivans disfrutem el Nadal tots junts."

  Pujar