elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La IV Jornada sobre la Fibromiàlgia que està organitzant l'àrea de Salut d'Oliva per al proper dissabte 20 de febrer serà telemàtica i en obert

La IV Jornada sobre la Fibromiàlgia que està organitzant l'àrea de Salut d'Oliva per al proper dissabte 20 de febrer serà telemàtica i en obert
  • La jornada que compta amb la col·laboració d’AFISA, es podrà seguir a través de xarxes socials a partir de les 16.30 hores

El Departament de Salut Pública de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix el regidor Miguel Monzonís, en col·laboració amb AFISA, Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de la Safor, ha organitzat per al pròxim 20 de febrer la 4a edició del cicle de conferències al voltant de la malaltia.

En aquesta jornada de conferències es tractaran temes d’especial interès tant per a les persones que pateixen la malaltia com per a la societat en general, per tal de conèixer la seua realitat i aprendre a conviure amb ella.

La jornada d’enguany està oberta a totes les associacions, persones afectades, familiars, personal sanitari i professionals de la salut. La finalitat de la jornada persegueix un punt de trobada per donar a conèixer aquestes malalties i les seues conseqüències, tant en l’àmbit laboral, social i sanitari. Sense deixar de banda l’àmbit familiar.

El regidor de Salut ha volgut agrair “el treball que realitza el col·lectiu d’AFISA a Oliva per donar a conèixer aquesta malaltia que afecta cada dia a més persones i fer-la visible davant de la societat”.

Per altra banda, Monzonís, també ha posat en valor la tasca de “les associacions de promoció de salut, ja que enguany mes que mai, es posa de relleu la importància de la informació entorn de la salut pública així com l’empatia cap a totes les realitats”.

La jornada, per raons de seguretat davant la crisi sanitària provocada per la pandèmia del COVID-19, s’emetrà i podrà seguir-se via Facebook i Youtube a partir de les 16:30 hores en obert per a totes aquelles persones interessades.

Pujar