elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cau el gros del Nadal a Oliva

La grossa de la Loteria de Nadal 2020 cau a Oliva
La grossa de la Loteria de Nadal 2020 cau a Oliva
  • L’Estanc del Passeig ha esclatat d'alegria després de repartir el número 72897, un gran impuls després de molts anys de generacions treballadores

MÉS FOTOS
Cau el gros del Nadal a Oliva - (foto 2)
Cau el gros del Nadal a Oliva - (foto 3)
Cau el gros del Nadal a Oliva - (foto 4)
Cau el gros del Nadal a Oliva - (foto 5)
Cau el gros del Nadal a Oliva - (foto 6)
Cau el gros del Nadal a Oliva - (foto 7)
Cau el gros del Nadal a Oliva - (foto 8)
Cau el gros del Nadal a Oliva - (foto 9)
Cau el gros del Nadal a Oliva - (foto 10)
Cau el gros del Nadal a Oliva - (foto 11)
Cau el gros del Nadal a Oliva - (foto 12)
Cau el gros del Nadal a Oliva - (foto 13)
Cau el gros del Nadal a Oliva - (foto 14)
Cau el gros del Nadal a Oliva - (foto 15)
Cau el gros del Nadal a Oliva - (foto 16)
Cau el gros del Nadal a Oliva - (foto 17)

El premi gros de la Loteria de Nadal 2020 ha caigut a Oliva.

La localitat de la Safor celebra, gaudeix i comença a assimilar que L’Estanc del Passeig, situat en el número 13 del passeig Lluís Vives, ha repartit el número 72897.

La venda del dècim premiat amb la màxima quantia del sorteig ha sigut per terminal, per la qual cosa de moment es desconeix qui és l'agraciat que ha guanyat la rellevant xifra de 400.000 euros.

Ruth García és l’estanquera més famosa d'Oliva en el dia de hui, ja que una gran quantitat de gent, tota ella amb les seues respectives màscares per la situació del Coronavirus, ha arribat fins al seu local per a compartir l'alegria.

Molts arribaven i el primer que feien era preguntar si es tractava d'una cosa real, ja que el premi gros no és una mica del tot habitual.

Davant la sorpresa, la dificultat per a acabar d'assimilar semblant esdeveniment i amb una felicitat desbordada, Ruth i la seua companya María José Seguí s'abraçaven i destapaven una botella de champagne.

Amb les seues samarretes commemoratives per haver entregat el gros de la Loteria, ambdues donaven protagonisme a la mare de Ruth, a María José, qui va inculcar a la seua filla aquest ofici i va regentar en una altra ubicació l'estanc durant més de 50 anys.

Encara que van canviar de lloc fa aproximadament un any, les sensacions i la filosofia de treball es manté malgrat el canvi generacional, per la qual cosa Ruth es mostra molt emocionada agraint a la seua mare aquesta immensa felicitat d'entregar el primer premi.

La veterana María José s'ha retirat de la vida laboral, però ho ha viscut com si ho haguera entregat ella en mans de la seua filla, admetent sentir-se “molt nerviosa, això sembla increïble, és una felicitat absoluta i és impressionant”.

A pesar que les treballadores no havien comprat aquest dècim premiat, expliquen que “la felicitat és la mateixa que si haguera sigut per a nosaltres”.

Elperiodic.com ha estat present en l'estanc més feliç de tota la comarca de la Safor, aquest d'Oliva, on la gent aclamava el repartiment del gros del Nadal.

Ruth confessava en exclusiva que “tenen molta alegria i molt nervi, perquè encara no ens el creiem, sembla que no siga veritat; el primer que hem pensat era que això no podia ser cert”.

“Esperem haver fet feliç a molta gent, a més això ajuda molt a qui li faça falta per les circumstàncies del Coronavirus”, admet l’estanquera.

Es tracta del primer gran premi que entreguen en l'estanc, ja que al llarg de la seua trajectòria no han tingut la sort que els ha inundat hui.

Les emocions i sentiments viscuts en el local els costarà molt d'oblidar a les tres protagonistes del matí, els qui han col·locat a Oliva en el més alt dels premis de la Loteria del Nadal 2020.

Cal recordar que els agraciats amb aquest cobejat premi gros rebran 400.000 euros al dècim agraciat. Això sí, Hisenda es quedarà amb 72.000 euros del premi gros i el guanyador, amb 328.000 euros.

Pujar