elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Federació de Moros i Cristians d’Oliva encomana a l’artista Lluis Galbis l’elaboració del cartell de Festes de 2019

La Federació de Moros i Cristians d’Oliva encomana a l’artista Lluis Galbis l’elaboració del cartell de Festes de 2019

    La Federació de Moros i Cristians d’Oliva informa, que l’artista i dissenyador valencià, Lluis Galbis Fuster, serà qui elaborarà el cartell anunciador de les Festes de Moros i Cristians de 2019. El llicenciat en belles arts i especialista en il·lustració, disseny, i també, escultura, es mostra molt il·lusionat i assegura que “des de ben menudet he volgut ser el dissenyador del cartell de festes i em sent molt agraït de què se m’haja confiat a mi”.

    Galbis, natural de València, va pertànyer a la Filà Pirates quan era xiquet, i tots els anys procura vindre a Oliva a gaudir de les nostres Festes, sempre que la agenda li ho permet, ja que en l’actualitat resideix a Madrid.

    Treballa habitualment combinant tècniques de disseny analògiques i digitals i des de la Federació de Moros i Cristians li s’ha donat plena llibertat creativa. Considera que presentarà un cartell no excessivament trencador pel que fa al disseny, però que sí en quant a la tècnica i el moment de la Festa que vol representar: “vull que es vegen diferents aspectes de la Festa i que es veja representada molta gent diferent”.

    Pujar