21 de setembre de 2020 21/9/20

Educació participa en la 1a reunió pedagògica del cicle d’Infantil dels centres escolars d’Oliva

Educació participa en la 1a reunió pedagògica del cicle d’Infantil dels centres escolars d’Oliva - (foto 1)

  Ahir dimarts, 17 de setembre, va tindre lloc al CEIP Verge dels Desemparats la 1a reunió-berenar pedagògica realitzada per les mestres i els mestres d’educació infantil d’Oliva.

  A aquesta reunió van assistir les escoles públiques Lluís Vives, Hort de Palau, Alfadalí, Santa Anna, La Carrasca i Verge dels Desemparats; les escoles concertades El Rebollet i Sant Josep de la Muntanya. També va estar present la regidora d’Educació, Mª Josep Llorens, i l’assessora del CEFIRE, Aurelia Rubio.

  De la dita reunió, el col·lectiu de mestres d’Infantil d’Oliva va acordar una sèrie de mesures a implantar pròximament:

  - Constituir-se com un seminari de discussió. Sol·licitant ajuda al CEFIRE per a les tasques administratives que puga suposar el mateix.

  - Constituir les escoles com un punt obert on en puguen trobar. Compartir activitats els diferents xiquets de diferents escoles. Si es realitza alguna experiència que es puga compartir, oferir-la a les altres escoles. En resum, relacionar-se els mestres perquè es relacionen els escolars.

  - Sol·licitar a l’ajuntament que realitze activitats en les quals també puga participar l’alumnat d’infantil; per exemple, una campanya teatral o diferents esdeveniments. Fer una programació anual de tots els organismes de l’ajuntament (biblioteques, museus...) que es puga conéixer de bestreta.

  - Fer una reunió cada mes. Una a cada escola

  La pròxima reunió serà al Col·legi Rebollet, el 15 d’octubre.

  Pujar