7 d’agost de 2020 7/8/20

Continua l’atenció presencial del Departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva, amb cita prèvia

Continua l’atenció presencial del Departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva, amb cita prèvia - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Oliva reprén les atencions presencials del Departament de Benestar Social, així doncs, es reprendran els tràmits pendents que s'iniciaren abans del 14 de març i quedaren paralitzats en decretar-se l'Estat d'Alarma.

    Les atencions es faran al Centre Social de Sant Vicent i s'atendrà mitjançant cita prèvia, telefonant als números 96 285 0213 i 96 285 0375. El Centre de Sant Francesc romandrà tancat per a activitats fins a una pròxima notificació, segons normativa vigent; no obstant això, el bar estarà obert al públic, amb un aforament del 40% de 09.00 h-13.30 h i de 15.00 h-20.00 h.

    Les Ajudes de Necessitats Bàsiques, així com les d'Alimentació Infantil, continuaran  tramitant-se però no ho faran els vals d'alimentació, que es reconvertiran en  Ajudes de Necessitats Bàsiques, quedant reservats per a circumstàncies especials valorades prèviament per l'equip de Treballadores Socials.

    "L'equip de Benestar Social  agraïm el sacrifici i suport demostrat per la ciutadania que ha estat en casa durant dos mesos i mig, mentre els Serveis Socials de l'Ajuntament d'Oliva han estat fent el seguiment telemàtic, via telefònica i a domicili, cobrint les necessitats socials derivades de la crisi sanitària de la COVID-19. Per a més informació, sobre aquesta o qualsevol altra ajuda social, estem a la disposició de tots els veïns i veïnes d'Oliva, igual que ho hem estat tot aquest temps fins ara" assenyala Yolanda Balaguer, regidora de Benestar Social.

    Pujar