22 de novembre de 2019 22/11/19

La Conselleria d'Habitatge intervé i aconsegueix paralitzar un desnonament a Oliva

  • El vicepresident segon, Rubén Martinez Dalmau, ha acordat amb l'entitat bancària ajornar el desnonament mentre es busca una solució habitacional per a la família afectada

La Conselleria d'Habitatge ha intervingut i ha aconseguit paralitzar un desnonament a la localitat valenciana d´Oliva. En este sentit, el vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha manifestat que "un dels objectius prioritaris del Consell és acabar amb la problemàtica dels desnonaments".

Martínez Dalmau ha explicat que "en l'actualitat comptem amb una bona llei marc, com és la Llei per la Funció Social de l'Habitatge, però cal desenvolupar-la i dotar-la de recursos perquè el dret subjectiu a l'habitatge siga efectiu".

El vicepresident segon també ha destacat que "una de les majors apostes de la conselleria d'Habitatge en aquesta legislatura serà augmentar el parc públic d'habitatge perquè ens permeta donar resposta a les urgències".

Martínez Dalmau ha agraït a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de la Safor (PAH-Safor Valldigna) la campanya de mobilització ciutadana tant en aquest cas com en uns altres que s'han vingut succeint en aquesta comarca i en tota la Comunitat.

La paralització de l'ordre de desnonament permetrà a aquesta família d'Oliva disposar d'un termini per a trobar un habitatge de lloguer que puguen afrontar amb la Renda Valenciana d'Inclusió que perceben. Es tracta d'una parella amb tres fills menors.

ocultar
La Conselleria d'Habitatge intervé i aconsegueix paralitzar un desnonament a Oliva
Pujar