18 de novembre de 2019 18/11/19

Compromís lamenta que el PSOE oliver "porte 3 anys de campanya, en lloc de participar en la millora de la ciutat"

  Compromís denuncia que aquests dies, el Grup Socialista Municipal ha editat i repartit un pamflet típic de campanya electoral, amb el qual intenten donar una imatge catastrofista (quasi apocalíptica) de la gestió municipal, amb la intenció de desgastar al govern i, particularment, a Compromís (amb qui sembla que el Grup Socialista tinga certa fixació).

  A algunes persones els haurà semblat estranya esta actuació típicament electoral a un any de les votacions. "A nosaltres, per desgràcia, no. Perquè hem observat que el PSOE oliver porta 3 anys de campanya electoral. Des que va decidir voluntàriament no integrar-se en l'equip de govern sorgit en juny de 2015. Decisió incomprensible, perquè va en contra de tota lògica tindre a l'abast l'oportunitat de dur a terme el teu programa electoral (o part d'ell), i no aprofitar-la."

  "Però, per incoherent i incomprensible que semble, des d'aleshores, el PSOE oliver està en mode campanya electoral. Postura còmoda que no va reconsiderar ni tan sols en octubre de 2017, quan els regidors i les regidores de Projecte Ciutadans van renunciar a part de les seues delegacions", asseguren.

  Amb tot, segons Compromís, "encara hi ha una cosa més greu que el fet de portar 3 anys de campanya electoral: fer campanya sense tindre programa electoral. O millor dit, amb un programa electoral d'un únic punt: desgastar i perjudicar a Compromís".

  En paraules dels seus membres, "l'animadversió contra Compromís és tan forta, que en 2015 el PSOE oliver va preferir que l'alcaldia de la ciutat l'ostentara la polèmica Chelo Escrivá, abans que permetre que hi haguera un govern alternatiu al PP, encapçalat per David González. De fet, 18 hores abans de la sessió d'investidura, el Grup Socialista Municipal participava d'una reunió secreta (el 'pacte del xalet') que tenia per objectiu propiciar-li l'alcaldia a la sra. Escrivá".

  "Si el PSOE oliver vol formar un govern alternatiu, junt amb el PP (reeditant el 'pacte del xalet'), no hauria d'amagar-se, ni esperar a les eleccions de 2019. Si ells consideren que això és positiu per a Oliva, haurien de fer-ho ja, sense perdre més temps. Atés que, segons ells, la nostra ciutat està destruint-se (morint) mentre passa eixe preciós temps. Únicament els demanem que els pactes i les reunions, esta vegada, es facen públicament, no en xalets particulars i sense informar a la ciutadania, com va passar en 2015".

  ocultar
  Compromís lamenta que el PSOE oliver "porte 3 anys de campanya, en lloc de participar en la millora de la ciutat"
  Pujar