elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença la construcció d’un nou jardí urbà amb elements biosaludables al sector XV d’Oliva

Comença la construcció d’un nou jardí urbà amb elements biosaludables al sector XV d’Oliva
  MÉS FOTOS
  Comença la construcció d’un nou jardí urbà amb elements biosaludables al sector XV d’Oliva - (foto 2)

  La ciutat d’Oliva continua invertint i millorant els seus espais verds i enjardinats gràcies a la gestió de la Regidoria de Parcs i Jardins, que encapçala la vicealcaldessa, Ana Morell. En aquesta ocasió s’ha iniciat la construcció d’un nou jardí urbà amb una sèries d’elements biosaludables, com ara equipament esportiu i zona d’ombratge, així com espais d’arbrat i gespa.

  Aquesta nova zona verda i d’esplai, es troba al Sector XV i suposarà una posada en valor de la parcel·la dotacional que fins ara estava en desús i degradava l'entorn. Aquesta nou jqrdí urbà està situat en la parcela entre el Passeig de Gregori Maians, la Carretera Ronda Sud i la Secció 15 M Clarisa, front al Centre Polivalent d’Oliva.

  El projecte d’aquesta nou parc biosaludable està valorat en 69.000 euros i té un període d’execució de les obres de menys de dos mesos.

  Aquest jardí incorporarà elements biosaludables per a que “la nostra Gent Gran, i no tan gran, puga gaudir d'activitat esportiva saludable. També incorporem una pista de Petanca per a la pràctica de l’esport en grup i en equip” segons ha indicat la vicealcaldessa. .

  Tal i com a explicat la regidora de l’àrea, “per a nosaltres és important anar millorant i ampliant els espais verds perquè necessitem més zones d'esbargiment. La pandèmia ens ha demostrat la importància de gaudir d'espais exteriors a la nostra ciutat i continuarem treballant fins l'últim segon d’aquesta legislatura per donar espais a la ciutadania on poder disfrutar de la seva ciutat. Invertim i actuarem en tots els barris, zona a zona, en tota Oliva”, ha manifestat Morell a peu d’obra.

  Pujar