elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El centre de salut d’Oliva ret homenatge per la seva jubilació als infermers Felicitas Ocampo i Paco Minyana

  • La jubilació efectiva es va produir en Nadal, però la despedida d’aquest dos professionals es va produir, amb l’acompanyament de prop de 50 companys i companyes del Centre de Salut, el passat 20 de gener

El Centre de Salut d’Oliva i concretament el seu equip d’Infermers i infermeres han retut homenatge a Felicitas Ocampo i Paco Minyana després de més de 30 anys de servei al mateix Centre.

Els companys i companyes de Feli i Paco van organitzar el passat divendres, 20 de gener un dinar amb el que volien agrair la seva dedicació i professionalitat durant tots aquest anys i desitjar-los una meravellosa nova etapa de la seva vida que ara comença.

L’equip d’infermers i infermeres va destacar de Feli la seva gran inquietud en la provisió d’atenció als ciutadans i ciutadanes de la població, sempre intentant renovar-se i millorar l'assistència que ella oferia i en general tot el departament.

De Paco, els seus companys i companyes van destacar la seva atenció primària i actitud compromesa amb les condicions de treball dels seus companys i companyes, així com de la resta de professionals sanitaris que desenvolupen la seva tasca al Centre de Salut.

Des de la Regidoria de Salut que encapçala Miguel Monzonís i en nom de tot l’Ajuntament d’Oliva, desitgem a Felicitas i a Paco, una jubilació plena de bons moments per viure aquesta etapa de la vida en pau, alegria i bona companyia.

Pujar