Castellano

El cadet Cresol- C.V. Oliva millora el joc però no aconsegueix la victòria

Aquest cap de setmana el Cresol-C.V.Oliva tornava a caure a casa en un partit molt disputat. Aquesta vegada les jugadores d'Oliva s'enfrontaren al Lledó School l'Illa Grau, equip que ocupa els llocs alts de la classificació en la lliga.

El Partit va començar amb nervis i amb prou errors del nostre equip, la qual cosa va fer que l'equip de Castelló s'adjudicara el primer set per 13-25. Al segon set les jugadores d'Oliva començaren a confiar en elles i a fer el joc que ens tenen acostumats. Un joc d'esforç i lluita que fa que als equips contraris els coste molt el guanyar el set. en aquest segon set es va lluitar però sense recompensa. El set caigué del costat de l'Illa Grau per 21-25. Però el Cresol- C.V.Oliva no es va donar per vençut tant ràpidament i va poder retallar distancies, fent un set completíssim tant en atac com en defensa, amb un parcial de 25-22. A la fi, en el quart set, els nervis de les nostres jugadores, que veien que podien remuntar, va provocar errors no forçats que feren que el set caiguera ràpidament del costat de Castelló.