elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Argumenten que estan gravant un programa de cuina quan els enxampen saltant-se el confinament en un bar d'Oliva

Argumenten que estan gravant un programa de cuina quan els enxampen saltant-se el confinament en un bar d'Oliva
  • La Guàrdia Civil desallotja i denúncia a les 20 persones que es trobaven a l'interior del cèntric local malgrat sobrepassar l'hora de tancament

Un bar d'Oliva va ser desallotjat durant la vesprada d'ahir en trobar els agents de la Guàrdia Civil a 20 persones en el seu interior.

El succés va ocórrer a les 18.30 hores, per la qual cosa el primer incompliment arriba ací pel fet que tota l'hostaleria ha de tancar els seus establiments com a màxim a les 17.00 hores.

No sols es queda en això, sinó que la Guàrdia Civil detecta a l'amo del bar i a la cuinera, que són denunciats per aquests fets.

A més dels responsables, els agents comptabilitzen fins a 20 persones a l'interior del bar. Aquests al·leguen que es troben allí perquè estan gravant un programa gastronòmic per a la televisió autonòmica valenciana, alguna cosa que en cap moment aconsegueixen demostrar.

A més, cal recordar que aquest succés es produeix quan el municipi d'Oliva es troba confinat perimetralment pel fet que supera una incidència acumulada de casos de COVID-19 superior als mil contagis per cada 100 mil habitants.

La Conselleria de Sanitat va decretar el tancament perimetral de la ciutat el passat 5 de gener.

La Guàrdia Civil va recaptar les dades de totes les persones presents en el bar i que estaven incomplint les normes i restriccions de la pandèmia, per la qual cosa seran proposades per a sanció.

Pujar