elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nuria Montes anuncia una “política de consolidació” per a atraure noves inversions a la Comunitat Valenciana

Nuria Montes anuncia una “política de consolidació” per a atraure noves inversions a la Comunitat Valenciana
  • La consellera Nuria Montes apel·la a la confidencialitat per a evitar parlar sobre la possible inversió de Tesla i assegura que Volkswagen avança segons el calendari previst

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha parlat de les inversions en la Comunitat Valenciana en finalitzar la presa de possessió dels nous càrrecs que conformen aquesta cartera.

Volkswagen les obres de construcció del qual ja està en marxa o la possibilitat que Tesla s'instal·le també a la nostra regió han sigut objecte de preguntes per part dels mitjans.

Així, Montes ha assegurat que “Volkswagen està seguint el full de ruta” i ha anunciat una pròxima reunió per al 22 d'agost. La consellera ha afirmat que s'està complint el calendari previst perquè “la gigafactoría siga una realitat en el termini previst”.

Sobre Tesla, Nuria Montes ha apel·lat a la “confidencialitat” per a evitar parlar sobre la possible inversió de la companyia de Elon Musk en la Comunitat Valenciana. “No puc avançar res per la confidencialitat”, ha afirmat.

La màxima responsable d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme en el govern valencià ha afirmat que el Consell té “importants reptes per davant en matèria d'innovació, comerç, indústria i turisme” pel que anuncia una “política de consolidació” per a “atraure noves empreses i indústries perquè tenim les condicions perquè es localitzen les més importants empreses”.

Per a Montes, “la indústria no passa per moment fàcils” i ha assegurat que “no tenim una vareta màgica per a solucionar els problemes però ens deixarem la pell pel teixit productiu”.

Pujar