3 de desembre de 2020 3/12/20

Es tanca l’Escola Esportiva de Pasqua de Nules amb molta participació

Es tanca l’Escola Esportiva de Pasqua de Nules amb molta participació - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Es tanca l’Escola Esportiva de Pasqua de Nules amb molta participació - (foto 2)
  Es tanca l’Escola Esportiva de Pasqua de Nules amb molta participació - (foto 3)

  Nules realitza amb èxit l’Escola Esportiva de Pasqua per segon any consecutiu. El programa s’ha desenvolupat aquesta setmana, en concret els dies de dimarts 23 d’abril fins divendres 26 d’abril, “aquest any hem contat amb la participació de 68 xiquets i xiquetes. L’objectiu d’aquesta escola esportiva es que tots els menuts puguen gaudir del seu període vacacional realitzant les activitats que més els agrada amb un bon ambient”, explica la regidora d’Esports, Maria Jesús Gabaldón.

  Les diverses activitats esportives s’han desenvolupat al CEIP Jaume I, a l’Estadi Noulas Antonio Pérez Balada, i a la Piscina Municipal, a més també s’han realitzat eixides en bici, entre altres. L’horari ha sigut de 9 a 13:30 hores, per a que els pares puguen compaginar el seu horari professional amb les vacances dels més menuts, “aquest any s’ha incorporat una nova activitat, la realització de pàddel surf a la platja de Castelló que ha tingut molt bona acollida”, destaca la regidora d’Esports.

  Aquesta escola està enfocada als xiquets i xiquetes de primària i aquest any inclús s’ha comptat amb la participació de joves que cursen l’ESO.

   

  Pujar