1 de desembre de 2020 1/12/20

El PP reclama un front comú en la platja de Nules "davant el xantatge de Sánchez"

El PP reclama un front comú en la platja de Nules "davant el xantatge de Sánchez" - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Nules ha reclamat “un front comú” a la platja de la localitat per a plantar cara al “xantatge amb el qual Pedro Sánchez pretén enterrar la nostra història”. Les casetes del litoral resultarien literalment derrocades amb la proposta del Govern d'Espanya de modificar la línia de partió de domini públic marítim terrestre.

  Una proposta “que s'oposa diametralment a les necessitats del nostre municipi. Des de fa anys exigim una inversió que segueix sense arribar i l'abandó de la qual s'encoratja amb aquesta proposta de Pedro Sánchez. Demostren, sens dubte, que no tenen gens d'interés a invertir, sinó més aviat a abandonar a la seua sort a la nostra platja”.

  Des del PP, ha assenyalat la portaveu en la localitat, María Victoria Marzal, “protegirem la nostra costa frene als qui desitgen desconstruir-la”. “L'ocurrència del Govern d'Espanya demostra que els importa ben poc el nostre passat i molt menys el nostre futur. I no consentirem que esborren d'una plomada les arrels de la nostra localitat, que exigeix, per justícia, els espigons que posen fre a la regressió”.

  En opinió de la regidora, “si Sánchez té diners per a pagar a la seua cort ministerial, també l'ha de tindre per a garantir futur a la nostra costa”. I aquest suport passa per la “aprovació de la inversió que permeta construir les esculleres que frenarien l'embat de l'onatge sobre el nostre litoral”.

  En aquest sentit, “des del PP promourem les iniciatives oportunes per a garantir que el nostre litoral es recupera i no s'enterra, com pretén Pedro Sánchez, Pablo Iglesias i la vicepresidenta Mónica Oltra, que ha deixat clar que la seua és una proposta d'abandó enfront de les necessitats del nostre poble, que clama per una regeneració justa”.

  Pujar