24 d’octubre de 2020 24/10/20

PP: “El quatripartit ignora a 2.986 vecinos després de negar-se a escoltar les aportacions del PP al pressupost de 2017”

PP: “El quatripartit ignora a 2.986 vecinos després de negar-se a escoltar les aportacions del PP al pressupost de 2017” - (foto 1)

  El quatripartit que governa a Nules amb David García al capdavant va decidir ahir donar l'esquena als 2.986 veïns que el passat 24 de maig de 2015 van decidir donar la seua confiança al Partit Popular i convertir-ho en la força majoritària del municipi. La comissió d'Hisenda, convocada per a dictaminar el pressupost, ho va fer ahir sense donar opció al debat, aportació d'idees i anàlisis d'inversions que el quatripartito va remetre via correu electrònic al PP el dilluns a última hora de la nit.

  El portaveu i regidor del PP a Nules, Mario García, va considerar ahir que era una trista notícia que l'alcalde de la localitat, David García, negara la paraula als prop de 3.000 veïns que van atorgar la seua confiança al Partit Popular. “García, que ocupa l'alcaldia amb 457 vots, hauria de ser conseqüent amb els seus compromisos i si va garantir i va anunciar amb bombo i platerets la participació i la transparència com a senyals d'identitat de la seua gestió, ahir va demostrar amb fets que les seues paraules li les porta el vent”.

  Per al portaveu del PP, “és lamentable que el document de major importància de l'exercici es lliurara el dilluns nit, es dictamine quatre dies després sense opció al debat en una comissió en la qual s'imposa el corró, i es pretenga portar al ple ignorant als centenars de veïns que representa el Partit Popular”.

  “És evident que para David García i el seu quatripartit no importa l'opinió dels veïns. Solament els interessen els ciutadans com a font d'ingressos, tal com demostra la bateria d'ordenances fiscals que aquesta coalició ha decidit incrementar de cara al pròxim 2017”. Per al portaveu del PP, “el quatripartit situa als ciutadans com a fonts de finançament i, per tant, mentre puguen garantir-se aquests ingressos extraordinaris per a seguir pagant les seues despeses seguiran tenint interès per a ells”.

  Per aquest motiu, “la comissió celebrada ahir va ignorar a l'oposició”, que a Nules solament està representada pel PP, i va constatar que “lluny d'aplicar la teoria de la participació i la recerca de consens, imposen el seu criteri i impedeixen el debat. Una demostració pràctica de quin és el seu concepte de democràcia”.

  Pujar