elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

600 persones s’instal·len l’app de l’Ajuntament

600 persones s’instal·len l’app de l’Ajuntament

    Quasi 600 persones, en concret 598, s'han instal·lat l'App de l'Ajuntament de Nules per fer gestions municipals des del mòbil, aquesta aplicació fa menys d'un any que es va ficar en marxa per veure l'acceptació de la ciutadania.

    Al respecte el regidor de Noves Tecnologies, Adrián Sorribes, explica que "en principi l'idea era conèixer si els veïns i les veïnes de Nules feien ús d'aquesta ferramenta, en l'actualitat habitual en la comunicació de totes les edats o condició econòmica, per a aprofitar aquest mitjà per a informar, comunicar, escoltar i interactuar d'una manera directa i dinàmica amb la ciutadania. En tots aquest mesos hem vist que el resultat ha sigut positiu per la qual cosa en breu començarem una campanya per a promocionar l'App Municipal per a que el conjunt de la població siga coneixedor dels avantatges d'aquest nou servei".

    Destacar que tota l'informació editada en la pàgina web de l'ajuntament es publica automàticament en l'aplicació municipal. Davant açò, el ciutadà des del seu mòbil pot demanar una cita prèvia; pot enviar una queixa, sugerència o consulta mitjançant la bústia del ciutadà; a més també té un servei per a incidències en via pública; o pot accedir a l'agenda cultural, farmàcies de guàrdia, entre altres continguts.

    Pujar