elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peñalver (PSPV-PSOE) reclama accelerar la neteja de solars urbans en Nules

Peñalver (PSPV-PSOE) reclama accelerar la neteja de solars urbans en Nules
  • Veïns del carrer 1 de Maig i usuaris de la residència han presentat la seua queixa per la insalubritat de la zona

MÉS FOTOS
Peñalver (PSPV-PSOE) reclama accelerar la neteja de solars urbans en Nules - (foto 2)
Peñalver (PSPV-PSOE) reclama accelerar la neteja de solars urbans en Nules - (foto 3)

La regidora del PSPV-PSOE de Nules, Maribel Peñalver reclama accelerar la neteja dels solars urbans. Peñalver informa que “hem rebut queixes del veïnat del carrer 1 de Maig i els usuaris de la residència per les condicions d’insalubritat ocasionades pels solars de la zona. Per això, exigim al regidor d’Urbanisme, César Estañol, que prenga cartes en l'assumpte i obligue a la neteja d’este espai”.

“A pesar que els solars no siguen de titularitat pública, el consistori ha d’estar del costat de totes les famílies que dia a dia han de conviure amb esta situació i fer tot el possible per millorar les condicions de neteja, ja que amb la vegetació que ha crescut comporta risc d’incendi” informa Peñalver. Als solars han trobat la presència de rates i escombraries, asseguren els veïns.

“Des d’estes línies volem enviar un missatge de civisme perquè no siga necessari arribar a estes situacions i els propietaris es facen càrrec de mantindre els seus solars en condicions, a banda que perjudica la imatge de Nules, comporta problemes de salubritat. Esperem que el regidor actue l’abans possible”, conclou la regidora.

 

Pujar