17 de novembre de 2019 17/11/19

PP: "La pavimentació de Mascarell s'eternitza per la falta de liquiditat per a conclure les obres"

PP: "La pavimentació de Mascarell s'eternitza per la falta de liquiditat per a conclure les obres" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PP: "La pavimentació de Mascarell s'eternitza per la falta de liquiditat per a conclure les obres" - (foto 2)
  PP: "La pavimentació de Mascarell s'eternitza per la falta de liquiditat per a conclure les obres" - (foto 3)

  Els veïns de Mascarell estan patint en les seues pròpies carns les conseqüències de la mala gestió i descoordinació que durant quatre anys han practicat l'alcalde, David García, i el que fora el seu soci, PSPV. Les obres que haurien d'haver conclòs al desembre del passat any segueixen hui sense culminar perquè l'alcalde no té diners amb què pagar les obres inicials i el modificat.

  “Les obres avancen molt poc a poc perquè l'empresa no cobra. I l'alcalde, que ha decidit demanar un crèdit per a poder abonar les certificacions d'obra, encara no disposa d'ell. El resultat és que els qui perden són els nostres veïns, els residents de Mascarell, que estan més que farts d'aquesta situació”.

  María Victoria Marzal, portaveu del PP a l'Ajuntament de Nules, ha aconseguit que la setmana vinent l'alcalde convoque una comissió extraordinària d'Urbanisme amb la intenció d'analitzar “fil per randa” l'estat en el qual es troba aquest expedient. “Aquesta situació és insostenible, i l'han portada fins a aquest punt els qui hui governen i els qui fins fa pocs mesos eren socis, els membres del PSPV”.

  Des del PP, tal com ha declarat Marzal, “no permetrem que Nules pague les conseqüències d'una irresponsable gestió econòmica. La que està provocant problemes i queixes entre els veïns de Mascarell perquè els qui haurien d'haver pagat a la constructora han preferit gastar-li-ho en capritxos innecessaris”.

  La responsabilitat de la gestió “no pot deixar-se en mans dels qui només vetlen pels seus interessos i no pels del municipi”. Per aquest motiu, “exigirem a l'alcalde que aporte llum a un expedient que s'obstina a ocultar. Que facilite informació sobre l'estat de pagaments a l'empresa i que prioritze l'abonament de factures als centenars de xicotets empresaris, autònoms i comerciants que esperen des de l'any passat que l'alcalde els pague els serveis que han prestat però no han cobrat”.

  ocultar
  PP: "La pavimentació de Mascarell s'eternitza per la falta de liquiditat per a conclure les obres"
  Pujar