30 de novembre de 2020 30/11/20

Patrimoni supervisa la catalogació del vestigis trobats en les obres de pavimentació de Mascarell

Patrimoni supervisa la catalogació del vestigis trobats en les obres de pavimentació de Mascarell - (foto 1)
  • El director territorial de Patrimoni visita el recinte emmurallat

MÉS FOTOS
Patrimoni supervisa la catalogació del vestigis trobats en les obres de pavimentació de Mascarell - (foto 2)
Patrimoni supervisa la catalogació del vestigis trobats en les obres de pavimentació de Mascarell - (foto 3)

Mascarell ha rebut aquesta setmana la visita del Director Territorial de Patrimoni, Cristian Linares, per a supervisar la catalogació dels vestigis trobats  durant les obres de pavimentació del recinte emmurallat que van finalitzar fa uns mesos.

El regidor de Patrimoni i de Mascarell, Guillermo Latorre, i l’alcalde de Mascarell, Felipe Sánchez, han acompanyat al director territorial i al personal tècnic en la visita i han aprofitat  l’estada a Mascarell per a explicar als representants de la direcció territorial els projectes en els que està treballant l’Ajuntament de Nules  per a posar en marxa a Mascarell a curt termini.

Així doncs, entre els projectes que el consistori vol implementar es troba  l'Oficina de Turisme i l’habilitació d’un espai museístic en la casa consistorial de Mascarell, també la senyalització turística en l’interior del recinte emmurallat, o la rehabilitació integral de les muralles.

“Els organismes territorials valoren molt positivament les iniciatives en matèria patrimonial i posada en valor que està fent l’Ajuntament de Nules. De fet, hem coincidit en assenyalar l’importància d’unir esforços entre les dos administracions per a materialitzar aquests projectes per a aconseguir que Mascarell siga un referent turístic de primer nivell”, comenta Guillermo Latorre.

Pujar