30 de novembre de 2020 30/11/20

PP: “El ‘pacte del gasto’ se salta l’ordenança i permet obres en la platja en agost”

PP: “El ‘pacte del gasto’ se salta l’ordenança i permet obres en la platja en agost” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PP: “El ‘pacte del gasto’ se salta l’ordenança i permet obres en la platja en agost” - (foto 2)

  El Partit Popular de Nules ha denunciat que "el 'pacte del gasto' se salta l'ordenança municipal i permet que es realitzen obres en la platja en ple mes d'agost". El portaveu Mario García assegura que "molts veïns ens han fet arribar les seues queixes perquè a més de les molèsties que ocasionen les obres, aquestes han llevat places d'aparcament en un mes que és quan més gent hi ha en la platja". Així, Mario García ha assenyalat que "les obres s'estan realitzant en una zona cèntrica i les cubes de formigó tallen el trànsit de vehicles".

  Per als populars "el quatripartit hauria d'haver prohibit aquestes obres perquè hi ha una ordenança que regula que no han de realitzar-se obres en el mes d'agost". Segons Mario García "esta és una mostra més de la deixadesa de el 'pacte del gasto' i del regidor d'Urbanisme, Adrián Sorribes (PSPV)".

  Des del Partit Popular de Nules exigeixen al 'pacte del gasto' que tinga en compte el descans dels veïns i que complisca les ordenances municipals. "L'equip de govern hauria d'estar més pendent d'aquest tipus d'actuacions, més treballar i menys visites VIP als festivals i menys postureo".

  Pujar