elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP obté l'acord unànim per a modificar la Llei de Costes i preservar Les Casetes

El PP obté l'acord unànim per a modificar la Llei de Costes i preservar Les Casetes
  • La iniciativa que el PPCS ha registrado en el Senat amb l'objectiu de preservar vivendes singulars de la costa ha d'evitar els enderrocaments anunciats per Sánchez

El Partit Popular de Nules va aconseguir ahir que la seua proposta de modificació de la Llei de Costas tirara avant amb el suport unànime de tots els grups. La iniciativa presentada pel Grup Municipal reivindicava la modificació del marc legal que el PPCS ha reclamat al Senat com una via de negociació per a evitar els enderrocaments anunciats per Pedro Sánchez a la província.

“És un pas important per a treballar en defensa del futur dels Cassets i reclamar la inversió que mereix la nostra costa”. “És una mesura que hem elevat a la Cambra Alta i que ara ha d'atendre el Govern del PSOE. Perquè li ho estan demanant els ciutadans als quals ahir vam donar l'altaveu amb aquesta iniciativa que ha sigut recolzada per totes les forces polítiques”.

María Victoria Marzal, portaveu del PP a Nules, ha defensat als veïns que representats en les associacions Platges de Nules, Verge del Carmen i veïns de la Platja de Nules, “ens han transmés amb l'objectiu de ser útils a les seues demandes”. I és precisament el que “hem pretés amb aquesta iniciativa que segueix el seu camí al Senat, a l'espera que el PSOE es pronuncie sobre la mateixa, però que agafa força amb l'acord aconseguit en el consistori”.

Tal com relata la portaveu del PP, “la nostra platja és el nostre patrimoni. Singularitat, bellesa, història, present i futur de Nules. I mentre es tramita la declaració de Bé de Rellevància Local hem d'activar tots els ressorts que ens permeten protegir aquesta joia de la nostra localitat que es veu amenaçada per enderrocaments com els anunciats en Torre la Sal, a la Ribera de Cabanes”.

Des del PP, ha declarat Marzal, “seguirem de la mà dels nostres veïns perquè la seua veu s'atesa, exercir d'altaveu de les seues demandes i ser útils a les seues necessitats. Perquè la nostra platja mereix inversions, no enderrocaments injustos”.

Pujar