4 de desembre de 2020 4/12/20

Nules treballa en l’organització de la tradicional Festa de les Paelles

Nules treballa en l’organització de la tradicional Festa de les Paelles - (foto 1)
  • Aquest any tindrà lloc dissabte 25 d’abril i les persones interessades poden fer propostes al correu de festes

MÉS FOTOS
Nules treballa en l’organització de la tradicional Festa de les Paelles - (foto 2)

L’Ajuntament de Nules celebrarà dissabte 25 d’abril el tradicional Dia de les Paelles, una festa que s’ha convertit en un acte representatiu per al municipi i en la que hi participen milers de persones.

Per aquest motiu, des de la regidoria de Joventut s’està ja treballant en l’organització d’aquesta jornada festiva, “seguim treballant en la mateixa línia que en els darrers anys, en els que s’ha introduït una zona de jocs infantils per als més menuts, a més d’actuacions nocturnes de diferents dj’s en el recinte de festes enfocades als joves”, comenta el regidor Gabriel Torres.    

La programació contarà amb l’actuació de l’orquestra La Viva i també al recinte de paelles hi haurà música en directe amb dj’s. No obstant això, aquest any les persones que vulguen fer propostes per a ser incloses en la programació, be d’aquest any o d’altres edicions, ho poden fer escrivint a l’adreça festes@nules.es, “volem també en aquesta festa fer partícip a la ciutadania”, matisa Torres.     

Cal assenyalar que la Festa de Paelles es celebra sempre l’últim dissabte del mes d’abril a no ser que coincideixca amb la festivitat de sant Vicent, com va ocórrer l’any passat, en aquest cas es trasllada al primer dissabte del mes de maig.  

Aquest esdeveniment congrega a un gran número de joves no sols de Nules també d’altres poblacions de la comarca de la Plana Baixa.

Pujar