elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules tanca la III edició del Focus d’Empreses

Nules tanca la III edició del Focus d’Empreses
  • Els patrons del programa han invertit un total de 20.500 euros en aquest any 2020

MÉS FOTOS
Nules tanca la III edició del Focus d’Empreses - (foto 2)

Nules ha finalitzat la III edició del programa Focus d’Empreses amb la presentació dels diferents projectes als patrons i als organitzadors d’aquesta iniciativa d’ emprenedoria de l’ institució local.

En concret, han sigut set dels deu projectes seleccionats els que han finalitzat aquest programa, els quals per un període d’un any han disposat d’un espai físic on desenvolupar el negoci, d’un tutor per a la realització del pla d’empresa i formació específica impartida per personal especialitzat, a més de classes d’entrenament i finançament inicial per a posar en marxa l’empresa.

Així doncs, cal assenyalar que en aquesta edició de l’any 2020 entitats com la Caixa Rural Sant Josep de Nules, Huhtamaki, Grespania i kerabén han invertit un total de 20.500 euros que han segut entregats en concepte d’ajuda a aquests set projectes per a que puguen comptar amb finançament inicial per a materialitzar la seua idea de negoci o empresa.

De fet, aquestes entitats juntament amb l’Ajuntament de Nules són els principals patrons del Focus d’Empreses que a més compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Castelló, la Universitat Jaume I (UJI)  de Castelló, i de l’Escola d’Empresa, Negocis i Management (EDEM) de València per a la selecció dels projectes que cada any participen en aquest programa.

Des de l’Ajuntament de Nules s’està ja treballant en la nova edició que començarà a principis del pròxim any 2021, “a partir del 8 de gener començarà la IV edició del Focus d’Empreses de Nules amb uns altres deu projectes més.   Aquest programa és una de les apostes d’emprenedoria més importants del consistori i que està tenint una gran acceptació. De fet, moltes de les propostes presentades en les anteriors edicions són en l’actualitat una realitat gràcies al Focus d’Empreses de Nules. Un projecte a més pioner a la província de Castelló”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Pujar